The Tentshop

Een vertegenwoordiger van Online ging een jaar geleden langs bij The Tentshop om te praten over de websites van Online en wat wij voor hen konden doen. Zij zagen de voordelen van een professionele website in en zijn nog altijd heel tevreden over de service die wij hen aanbieden.

Verhuur van feesttenten www.thetentshop.be 2220 Heist-op-den-Berg 31 maart 2016

’t Creatiefje

De hobbywinkel 't Creatiefje biedt zoals iedereen graag een goede service aan aan haar klanten. Ze vinden het dan ook belangrijk dat zij goed geholpen worden als ze in zee gaan met een andere onderneming. Net daarom zijn zij sinds 2007 bij Online klant en vinden zij onze service nog altijd top.

Hobbymateriaal www.tcreatiefje.be 2610 Wilrijk 30 maart 2016

MENS nv

Met zijn bedrijf MENS nv koos Manu Wijns meer dan 10 jaar geleden voor Online. Een keuze die hem na al die tijd nog altijd niet is tegengevallen. Integendeel, hij zou met veel plezier Online aanbevelen aan andere ondernemers en dat omwille van onze goede service.

Specialist op het vlak van parket & laminaat www.mensnv.be 2200 Herentals 30 maart 2016

B & B Klinkerwerken

"Ik ben heel blij met mijn kwalitatieve website van Online, het is ook de reden waarom ik anderen zou aanraden om bij hen een website te laten maken", weet David Bols van de firma B&B Klinkerwerken ons te vertellen.

Aanleg van opritten, terrassen, kasseien www.benbklinkerwerken.be 2340 Beerse 29 maart 2016

Vercaigne

Kenny Vercaigne is eigenaar van het bedrijf Vercaigne dat centrale verwarmingsystemen levert en installeert. Hij hoorde voor het eerst over Online dankzij een collega en twee jaar geleden werd hij ook effectief een klant. De goede opvolging van zijn website is de reden waarom hij ook anderen zou vertellen over onze service.

Levering en installatie van centraleverwarmingssysteem www.vercaigne-verwarming.be 8800 Roeselare 29 maart 2016

Deyck Thone

Een website is een onlinevisitekaartje voor uw bedrijf. Bij Online maken wij professionele websites en streven wij ernaar om een goede service aan te bieden aan al onze klanten. Dat is opgevallen bij Deyck Thone die al 2,5 jaar klant is. Zij zijn vol lof over onze service.

Algemene bouwwerken www.td-bouw.be 2800 Mechelen 28 maart 2016

MR Projects BVBA

MR Projects BVBA is klant bij Click+ en Online. Een goede combinatie voor een kwalitatieve website. En daar denken ze bij MR Projects niet anders over. Zij vinden dat wij een goede begeleiding geven en zo hun website altijd kunnen verbeteren.

Eervaren schrijnwerker in Geel www.mrprojects.be 2440 Geel 23 maart 2016

Bistro De Perse

Volgens Rudy Koeckoekx zijn de service en de opvolging van de projecten de belangrijkste troeven van Online om succes te boeken bij andere ondernemers. Hij baadt Bistro De Perse uit in Blankenberghe en is al zes jaar klant bij ons.

Rudy Koekoekx www.bistrodeperse.be 8370 Blankenberge 23 maart 2016

Buysse sierschouwen

Geert Buysse koos 4 jaar geleden voor Online als oplossing voor zijn website en zou zeker anderen overtuigen om ook voor ons te kiezen: "Bedankt Online voor de goede respons en de klantvriendelijkheid".

Fabrikant van uw schouw op maat, www.buysse-sierschouwen.be 8340 Sijsele 23 maart 2016

Knuffelhof

Tien maand geleden ging Ralph Noots van het dierenpension Knuffelhof een contract aan bij Online. Het is dankzij zijn samenwerking met Bizbook Channel dat hij over de diensten van Online gehoord had. Hij is altijd heel tevreden geweest over de service en dus was zijn keuze voor de samenwerking met nog een merk van Proximedia, snel gemaakt.

Dierenhotel www.knuffelhof.eu 2440 Geel 23 maart 2016

Veru-Chemie

Al sinds 2000, 16 jaar om precies te zijn, is Veru Chemie klant bij Online. Het was via een collega dat Rene Veugelaers voor het eerst over Online heeft gehoord. Bij Veru Chemie zouden ze ons ook aanraden aan collega's of vrienden indien deze een eenvoudige, informatieve website nodig hebben.

Reinigings middelen http://www.veruchemie.be 3640 Kinrooi 23 maart 2016

Gents Gebak Abel

Het is dankzij onze goede samenwerking dat Jean Trehout eroor koos om zowel klant te worden bij Online als bij Bizbook Channel. Hij is met zijn bedrijf Gents Gebak Abel al zes jaar klant bij Proximedia.

Jean Trehout www.gentsgebakabel.be 9041 Oostakker 22 maart 2016

Fruitpaleis

Het Fruitpaleis nv is een speciaalzaak in groenten en fruit en wilt ons iets vertellen: "Het vertrouwen dat ik in Online kan hebben, is een van de redenen waarom ik al 9 jaar klant ben en hen zou aanraden bij kennissen en vrienden".

Fruit & Groenten, wijn www.fruitpaleis.be 8300 Knokke-Heist 21 maart 2016

Siebens Spoorbouw

In 2004 leerde Geert Siebens via prospectie de diensten van Online kennen. Hij is de zaakvoerder van Siebens Spoorbouw en koos voor ons voor de creatie van zijn website. De reden waarom hij ons zou aanbevelen aan anderen, is omdat hij erg tevreden is over onze service.

Spooraanleg en handel in spoorwegmateriaal www.siebensspoorbouw.com 2620 Hemiksem 21 maart 2016

Fietsen Gerdy

De mogelijkheden die aangeboden worden aan Verschaeve Gerdy van Fietsen Gerdy is een van de vele redenen waarom zij anderen zou overtuigen om met Online in zee te gaan. Ook over de ondersteuning die wij geven, is zij zeer positief.

Uitgebreid gamma aan kwaliteitsfietsen www.fietsengerdy.be 8800 Roeselare 17 maart 2016

Snack Bar Star

"De vorige eigenaar van de snack bar, heeft me in contact gebracht met Online. Ik ben nu al 2 jaar klant en ben nog altijd heel tevreden. Het personeel is ook zo vriendelijk", aldus Haji Bintu van de Snackbar Snack Bar Star.

Take-away restaurant offers fresh food from Ghana www.snackblackstar.be 2060 Antwerpen 17 maart 2016

Grondwerken Chris Vervaeke

Van grondwerken tot containerdienst, Chris Vervaeke helpt u met al deze werken. Wij van Online hielpen hem 10 jaar geleden om al zijn diensten te bundelen op één website. Hij is nog altijd enthousiast over onze service en klantvriendelijkheid.

Aanleg opritten, terrassen en parkings www.chrisvervaeke.be 8710 Sint-Baafs-Vijve 16 maart 2016

Boutique 1

Liselotte Gilleman van Boutique 1 werkt al twee jaar met Online voor haar website. Zij baadt een dameswinkel uit en op haar website kunnen vrouwen meer informatie krijgen over de verschillende merken die zij in haar winkel heeft en zelfs winkelen in haar webshop. Zij is zeer tevreden met de vriendelijke en vlotte service van Online.

Professioneel kledingadvies www.boutique1.be 9240 Zele 16 maart 2016

Ter Heide

Sofie Pauwels heeft voor haar zaak Ter Heide gekozen voor de diensten van Bizbook Channel en Online. Het was vooral dankzij onze naamsbekendheid dat ze deze keuze heeft gemaakt en dat is nog altijd een van de redenen waarom ze Bizbook Channel en Online zou aanbevelen bij andere zelfstandigen.

Bakkerij in Waasmunster www.broodbanket-terheide.be 9250 Waasmunster 15 maart 2016

Hoboma

HOBOMA bvba kent Online al 8 jaar. Biesbrouck Edwin nam spontaan contact met ons op en heeft daar vandaag nog altijd geen spijt van. Hij wist ons te vertellen dat hij nog nooit problemen heeft gehad met onze werking en zijn website.

Timmer- & Schrijnwerken www.hoboma.be 8890 Dadizele 15 maart 2016

Vandenberghe Ingrid

Ingrid Vandenberghe is zo tevreden over onze samenwerking, dat ze sinds 2014 al gekozen heeft voor drie merken van ons: Bepoint, Click+ en Online. Ze heeft ons leren kennen via prospectie en is heel blij met onze service.

Herbalife independent distributor www.slankfit.be 8600 Diksmuide 15 maart 2016

Steeman Patrick

Patrick Steemans is schrijn- en timmerman en met zijn team verzorgt hij alle schrijnwerken in en rond uw huis. Hij koos twee jaar geleden voor de diensten van Online en zou ons nog altijd aanraden aan mensen die hij goed kent.

Alle schrijnwerk in en rond uw huis www.patricksteeman.be 9190 Stekene 14 maart 2016

Medi Edu

"Drie jaar geleden kwam er een vertegenwoordig van Online bij ons langs, wij hebben er dan ook voor gekozen om onze website door Online te laten maken. De samenwerking is goed en we hebben goede contacten met het team", weet Jurgen Dehaes van Medi Edu ons te vertellen.

Hoogwaardige opleidingen aan op het vlak van EHBO, reanimatie en AED-gebruik, traumaopvang,... www.medi-edu.com 3201 Langdorp 14 maart 2016

De Hooge Muts

De website die Online gemaakt heeft voor De Hooge Muts valt erg in de smaak. Bij het cateringbedrijf zijn ze na 10 jaar nog altijd tevreden over onze diensten en over hun website. Ze zouden ons zo aanbevelen aan anderen.

Traiteur te Schilde www.dehoogemuts.be 2110 Wijnegem 14 maart 2016

Mensura Interior & Exterior Design

Het bedrijf Mensura Interior houdt zich bezig met interieurachitectuur. 4 jaar geleden kwam er bij hen een vertegenwoordiger over de vloer die hen een woordje uitleg gaf over de diensten van Online. Zij kozen er meteen voor om met ons in zee te gaan en na al die jaren verzorgen wij nog steeds hun website. Ze zouden ons dan ook meteen aanraden aan andere ondernemers en zijn heel positief over de service die wij aanbieden.

Interieur inrichting www.mensura-interior.be 14 maart 2016

St.-Catharine GCV

Catherine Masschelein baadt een wasserij uit in Zillebeke. Zij nam 5 jaar geleden spontaan contact op met Proximedia om haar website te laten creëren door Online. Over deze beslissing heeft ze nog geen spijt: "De return die ik op mijn website krijg en de ondersteuning van Online vind ik goed. Het is een interessante dienst en ook over het materiaal dat ik genomen heb, ben ik tevreden", aldus Catherine.

Wasserij en droogkuis www.st-catharine.be 8902 Zillebeke 14 maart 2016

American Cars De Praeter

7 jaar geleden koos Alain De Praeter om met zijn zaak American Cars in zee te gaan met Online. Hij verkoopt amerikaanse onderdelen voor Oldtimers en weet ons te vertellen dat hij enorm tevreden is van de service die Online hem aanbiedt en koos voor zijn website daarom ook voor de diensten van Click+

American Cars verdeller www.americancars-depraeter.com 1560 Hoeilaart 10 maart 2016

IG Dak

Als klant bij Click+ en Online is IG Dak heel tevreden met de samenwerking en zou ons zo aanbevelen aan anderen. En dat voornamelijk dankzij de structuur van de twee diensten.

Specialist voor alle algemene dakwerken www.igdak.be 3600 Genk 10 maart 2016