Ter Scoete

De resultaten die de taverne Ter Scoete uit haar website van Online haalt zijn voor hen zeer positief. Ook dankzij de vindbaarheid op het internet en via zoekmachines zijn zij al 8 jaar tevreden klant van Proximedia.

www.terscoete.be 3980 Tessenderlo 29 juni 2016

Paul Moens

Architect Paul Moens neemt alle bouwprojecten die hij binnen krijgt serieus en werkt ze uit tot in detail. Dat wouden wij met zijn website ook doen. Na 14 jaar klant te zijn bij Online deelt hij zijn ervaring: "Ik zou jullie echt aanbevelen aan anderen, zeker omdat ik zelf content ben over mijn website en het materiaal dat ik bij jullie heb aangekocht", aldus Paul.

Paul Moens www.paulmoens.be 3300 Tienen 22 juni 2016

Wasserij Sint Roch

De industriële wasserij "St. Roch" uit Halle is een goede klant bij Proximedia. Ze hebben ervoor gekozen om bij ons meerdere contracten aan te gaan, zowel bij Click+, Online als bij Bizbook Channel, Zij vinden de website en bedrijfsvideo zo interessant en mensen die weinig knowhow hebben of weinig tijd, kunnen hier volgens hen zeker iets aan hebben.

www.wasserij-blanchisserie-st-roch.be 1500 Halle 21 juni 2016

Copy Shop Repro Printing

Copy Chop Repro heeft al 12 jaar vertrouwen in Proximedia. Onze klant koos voor Click+ en Online, de stabiliteit die deze twee merken hem geven, vindt hij zeker positief en een reden om over ons te praten met andere professionals.

Roland Verhelst www.reproprintingvilvoorde.be 1800 Vilvoorde 20 juni 2016

Alg. Klusjesdienst BCS

Snel en efficiënt, zo knapt Alg. Klusjesdienst BCS alle klusjes op. Drie jaar geleden vonden zij het ook belangrijk dat hun website op dezelfde manier werd opgemaakt. De eerlijke manier waarop Online werkt, de service die wij aanbieden en ons leuk personeel vallen bij hen erg in de smaak.

www.bcsklusjesdienst.be 3620 Neerhalen 20 juni 2016

Neirynck Isolaties

Al twee jaar is het bedrijf Neirynck Isolaties tevreden over de professionele samenwerking met Click+ en Online. De opvolging die wij aan hen geven, maakt hen erg gelukkig. De ervaring van de klant van Proximedia is dus positief.

www.neirynck-isolaties.be 8210 Zedelgem 20 juni 2016

Van Bever Werner

"We geven Online graag een vijf op vijf als het gaat over de mooie website die zij voor ons gemaakt hebben. Ik vertel het graag door aan iedereen die interesse heeft in een nieuwe website", aldus Werner Van Bever die zijn eigen bedrijf heeft in dakwerken.

Dakwerken www.vanbever-werner.be 3020 Herent 9 juni 2016

Grootkeukentechniek VDM

De professionele website die Online gemaakt heeft voor George Vandermosten zijn bedrijf 'Grootkeukentechniek VDM', is de voornaamste reden dat George aan al zijn kennissen, die een website nodig hebben, Online zou aanraden.

George Vandermosten www.vdm-grootkeuken.be 3390 Tielt-Winge 9 juni 2016

Verschuere Marnix

Marnix Verschuere verhuurt met zijn bedrijf containers die gebruikt kunnen worden als klaslokaal, kantoor, werfinrichting en nog veel meer. Zijn website, die hij liet ontwerpen door Online, staat al tien jaar online en hij is erg tevreden met de service die hem wordt aangeboden.

Verschuere Marnix www.unit-systeembouw.be 9830 Sint-Martens-Latem 31 mei 2016

Ecoflames

Al de diensten die Natalie Verhoeven afneemt bij Proximedia zou zij aanbevelen bij haar kennissen, vrienden en familie. En dat voor de goede service, goede en duidelijke informatie, de eerlijke prijs en het goede resultaat dat zij behaalt dankzij haar website en Adwords campagnes van Click+ voor het bedrijf Ecoflames.

Natalie Verhoeven www.ecoflames.be 2990 Wuustwezel 31 mei 2016

Auto Service Blondeel

Bij Auto Service Blondeel kan je terecht voor het onderhoud en de herstelling van uw wagen en voor de aankoop van tweedehandswagens. Zestien jaar geleden bundelde Online al deze diensten samen op een website. Marleen Blondeel wil dan ook aan iedereen vertellen wat voor een goede service wij aanbieden.

Marleen Blondeel www.garage-blondeel.be 9900 Eeklo 30 mei 2016

Patisserie Courcelles

In 2010 tekende Yves Courcelles een contract bij Online. Voor zijn patisseriezaak Coucelles had hiij graag een moderne en interessante website. Die hebben wij voor hem gemaakt en passen wij steeds aan indien nodig. Dat vindt Yves enorm goed en hij is dan ook enthousiast over het feit dat wij geen meerkost vragen voor deze aanpassingen. Twee jaar later koos hij dankzij onze goede service ook voor Bizbook Channel,

Yves Courcelles www.patisseriecourcelles.be 8500 Kortrijk 30 mei 2016

Advocatenkantoor Cayron

Het advocatenkantoor van Guy Cayron werd in 1985 opgericht in Grimbergen. Wilt u de werkdomeinen, de referenties of andere interessante informatie ontdekken over dit kantoor? Ga dan naar hun website en u krijgt een mooi overzicht. Ongeveer 6 jaar geleden werd deze site opgestart door Online en ook vandaag nog staan wij in voor de ondersteuning van hun online aanwezigheid. Guy Cayron is daar zeer tevreden mee en ook de ondersteuning die hij krijgt van onze team stellen hem gelukkig.

Guy Cayron www.advocatencayron.be 1850 Grimbergen 30 mei 2016

Gejaco

"Super service, super vriendelijke mensen en super professionele website". Het zijn de woorden die Tania Audiffret, de vrouw van zaakvoerder Jan Geerts, uitsprak over haar contract bij Online. Met hun zaak in landbouwvoertuigen 'Gejaco' staan zij al ongeveer 6 jaar op het internet dankzij hun samenwerking met ons.

Tania Audiffret www.gejaco.be 2270 Herenthout 30 mei 2016

De Kasteelhoeve

Als u een zaak heeft, begrijpt u vast en zeker het nut van een goede website. Dat had ook Rudi De Win begrepen toen hij 6 jaar geleden met zijn restaurant De Kasteelhoeve voor Online koos. De prestaties van ons team stelt hij erg op prijs en ook het eindresultaat van zijn website vindt hij erg professioneel.

Gastronomie www.kasteelhoeve-sterrebeek.be 1933 Sterrebeek 27 mei 2016

Het Bourgondisch Kruis

In 1999 werden David Demey en Kathleen Hosten uit Kuurne klant bij Proximedia. Samen baten zij het gezellig culinair huis 'Het Bourgondisch Kruis' uit, Naast een website van Online kozen zij er ook voor om via ons een computer aan te schaffen. Van al deze keuzes hebben zij nog geen spijt, integendeel: "De correcte en snelle service die wij steeds krijgen van de teams van Proximedia zijn top. Ook over onze website zijn we erg tevreden".

David De Mey www.het-bourgondisch-kruis.be 8520 Kuurne 26 mei 2016

Architectenbureau Patrick Loete

"De eigen initiatieven en verzoeken om mijn website te actualiseren, maken Online zo'n interessant webagentschap. Ik heb geen spijt van mijn keuze voor hun diensten en ben al zeker elf jaar lang een tevreden klant", liet Patrick Loete ons weten. Zijn diensten als architect staan mooi gebundeld op zijn website en is voor iedereen toegankelijk.

Patrick Loete www.architect-loete.be 9880 Aalter 26 mei 2016

Traiteur Vincent

Vincent Vandererfven evalueerde onze diensten en vertelde ons dat het uitstekend was. De website voor zijn cateringsbedrijf 'Traiteur Vincent' liet hij in 2010 dor Online samenstellen en dat vond hij enorm gemakkelijk. Dat wij steeds zelf met nieuwe ideëen komen, dat de aanpassingen steeds gebeuren binnen de twee dagen en dat wij steeds vlot en vriendelijk zijn aan de telefoon wilt hij zeker benadrukken.

Vincent Vandererfven www.traiteur-vincent.eu 8570 Vichte 26 mei 2016

Loon- & Grondwerken Van Hooste Guy

Het loon- & Grondwerken bedrijf van Guy Van Loon vertrouwt al 13 jaar op hun website van Online. Kristel Bogaert vertelde haar mening over onze samenwerking: "De service is echt een reden waarom ik Online zou aanbevelen bij mensen die een website nodig hebben. Ook de vriendelijke vertegenwoordigers spreken mij erg aan".

Kristel Bogaert www.vanhoosteguy.be 9170 Meerdonk 25 mei 2016

Jean-Pierre Pasteleurs

Schrijnwerker Jean-Pierre Pasteleurs koos 8 jaar geleden voor Online. Volgens hem verlenen wij hem een goede ondersteuning en volgen wij aanpassingen op zijn website erg vlot op. Daarnaast vindt hij het zeer interessant dat Onlin het mogelijk maakt voor hem om zelf zijn website te beheren.

Schrijnwerker www.pasteleurs.com 9400 Ninove 25 mei 2016

Schoonheidsinstituut ‘T kindt

Het schoonheidsinstituut van Anne Van Hoe verzorgt uw gelaat, geeft manicures en pedicures, epilaties, nagelstyling en veel meer. Het is 6 jaar geleden dat het team van Bizbook Channel de eerste bedrijfsvideo voor het instituut heeft opgenomen en gemonteerd. Sindsdien hebben wij ook een nieuwe versie gemaakt en ook daar is Anne zeer blij mee. Ook onze service vindt zij top.

Anne Van Hoe www.beauty-annvanhoe.be 9810 Eke 24 mei 2016

Fierens

"Een promotiefilm is zeer interessant en leuk voor toekomstige klanten, daarom nam ik Bizbook Channel onder de arm om mij te helpen met mijn video voor mijn timmerbedrijf Fierens Bvba", aldus zaakvoerder Alexander Fierens.

Alexander Fierens www.fierensbvba.be 8210 Zedelgem 23 mei 2016

Garage Cremers

De bedrijfsvideo van Garage Cremers die Bizbook Channel voor hen heeft gemaakt, valt bij hen erg in de smaak. Ze geven hem dan ook een 4/5.

Garage www.citroen-cremers.be 3720 Kortessem 23 mei 2016

Gemori

Gemori is het bedrijf van Antoon en Ringo Geysen dat het aanspreekpunt in Hooglede is op het vlak van tractoren, landbouw- en grasmachines. Online werd gekozen als oplossing voor hun website omwille van de mooie lay-outs die wij creëren. Ook de gebruiksvriendelijkheid van hun website is voor hen een groot pluspunt.

Antoon en Ringo Geysen www.gemori.be 8830 Hooglede 23 mei 2016

Schilderwerken Deroo

Voor Pieter Deroo was het belangrijk dat hij zelf geen tijd verloor in het opstellen van zijn website. Daarom koos hij met zijn schilderbedrijf voor Online. Nu moet hij zelf niets meer doen en wordt zijn website mooi onderhouden.

Pieter Deroo www.schilderwerkenderoo.be 8800 Roeselare 23 mei 2016

Soetaert Christophe

Christophe Soetaert baadt zijn eigen slagerij uit sinds 2011. Twee jaar na de opening koos hij om zijn bedrijf in de kijker te zetten met een goede website. De keuze voor Online was dan ook snel gemaakt. In het begin was hij een niet tevreden klant, hij vond de prijzen iets te hoog. Toen hij zijn website zag en de veranderingen die Online steeds deed, veranderde zijn mening en werd hij tevreden over de resultaten.

Slagerij www.slagerijsoetaert.be 8540 Deerlijk 20 mei 2016

Dirk Dyck

Het boekhoudkantoor van Dirk Dyck werd 5 jaar geleden online in de kijker gezet door de diensten van Proximedia. Zowel Online en Click+ werden gekozen door Dirk als oplossing voor zijn digitale aanwezigheid. De publiciteit die deze keuzes hem opbrengen, is voor hem heel belangrijk.

Boekhoudkantoor www.dirkdyck.be 2500 Lier 20 mei 2016

Westvlaams Natuursteenbedrijf

"Jullie professionele hulp en snelle service vind ik echt uitstekend'", aldus Cindy Provijn van het Westvlaams Natuursteenbedrijf. Zij koos in 2006 voor Online en geeft ons een 5 op 5 voor onze diensten.

Cindy Provijn www.westvlaamsnatuursteenbedrijf.be 8800 Rumbeke 19 mei 2016

Elieko

Een eerlijke manier van werken vindt Koen Lodewyckx van Elieke erg belangrijk. Daarom koos hij ook voor Online. Zijn website geeft meer informatie over zijn bedrijf en diensten weer en is voor hem op een correcte en professionele manier opgesteld.

Koen Lodewyckx www.elieko.be 8710 Wielsbeke 19 mei 2016

Algemene Bouwwerken Vanneste

Gregory Vanneste, zaakvoerder van een bedrijf in Algemene Bouwwerken, koos 2 jaar geleden voor Online en vertelt ons waarom hij anderen zou aanraden om ook voor onze websites te kiezen: "Ik ben erg tevreden over de diensten, het is ook super dat alle data aangepast worden naar het gebruikte toestel. Mensen betalen vaak veel voor een eigen website bij andere merken, maar kort erna hebben ze opnieuw kosten om hun website te optimaliseren, dat is niet het geval bij Online".

Gregory Vanneste www.bouwwerkenvanneste.be 8880 Ledegem 19 mei 2016

TM Technics

De diensten van Proximedia vallen bij TM Technics erg in de smaak. Het bedrijf biedt ondersteuning van technische problemen en helpt bouwbedrijven met chemische oplossingen. De zaakvoerders kozen in 2010 voor een website van Online en lieten in 2012 een Adwords campagne aanmaken door Click+. De goede service die wij aanbieden en de telefonische hulp die zij verkrijgen, zijn de belangrijkste redenen waarom zij met ons blijven samenwerken.

Chemische oplossingen www.tm-technics.eu 3640 Kinrooi 18 mei 2016

’t Kriekske

De website die Vanessa Van Roy liet maken door Online, zit volgens haar erg goed en is overzichtelijk. Haar restaurant 't Kriekske kreeg dankzij onze samenwerking een mooi online plaatsje en maakt het mogelijk om snel en eenvoudig te reserveren.

Vanessa Van Roy www.tkriekske.be 1500 Halle 18 mei 2016

De Kaashoeve

Acht jaar geleden ging 'De Kaashoeve' in zee met Proximedia. Ludo Van Kolen koos sindsdien voor de oplossingen Click+, Bizbook Channel en Online. Het feit dat hij snel verder geholpen wordt, dat onze teams erg vriendelijk zijn en de rentabiliteit die onze diensten hem opbrengen maken dat hij een tevreden klant is.

Ludo Van Kolen www.dekaashoeve.be 2900 Schoten 16 mei 2016

Creaflor

We vroegen aan Kris Steen of hij de diensten van Online zou aanbevelen aan anderen. Hijzelf baadt de bloemisterij 'Creaflor' uit en is al 11 jaar klant bij ons. Zijn mening: "Ik zou Online aanbevelen aan vrienden omwille van de goede beheermodule op de website".

Steen Kris www.bloemencreaflor.be 8420 Wenduine 15 mei 2016

Traiteur Gerrit

Traiteur Gerrit is een van de trouwe klanten van Online en Bizbook Channel. Gerrit D'Haenens levert broodjes, koude en warme buffetten en nog veel meer. Al 15 jaar is hij erg positief over onze samenwerking en vindt hij onze vlotte service top. Hij is ook steeds goed geholpen met het realiseren en aanpassen van zijn website en bedrijfsvideo.

Gerrit D'Haenens www.traiteurgerrit.be 1800 Vilvoorde 12 mei 2016

Electro Yves

Algemen elektriciteitswerken, domotica, videofonie, netwerkbekabeling,… het zijn slechts enkele diensten u kan afnemen bij Electro Yves. 4 jaar geleden kozen zij om deze diensten te bundelen op een website van Online. Yves Cabbeke, zaakvoerder, laat ons weten dat hij dan ook tevreden is met onze volledige dienstverlening.

Elektricien www.elektroyves.be 8940 Wervik 12 mei 2016

Bloemsierkunst De Valck

"Een website is echt interessant om op die manier uw activiteiten bekend te maken. Dankzij de website die Online voor mij gemaakt heeft, kan ik dat ook doen. Daarenboven bieden zij ook nog eens een heel goede service", aldus Louise De Groof van Bloemsierkunst De Vlack. Op haar website kan u terecht om haar bloemstukken te bewonderen en meer informatie over alle producten die zij verkoopt te verkrijgen.

Bloemenwinkels www.bloemsierkunstdevalck.be 1861 Wolvertem 12 mei 2016

CD Consult

Vier jaar terug hoorde Franky Casters voor het eerst over Click+ dankzij een collega van hem. Hij was overtuigt van deze diensten en besloot om een contract aan te gaan. Het is vooral de service die wij aanbieden aan onze klanten die hem zo enorm aanspreekt.

Machines www.cd-consult.eu 3660 Opglabbeek 12 mei 2016

Den Tuintovenaar

Bij de onderneming 'De Tuintovenaar' kan u terecht voor tuinaanleg, tuinonderhoud, afsluitingen en verhardingen. Door een van de vertegenwoordigers van Proximedia leerden zij de diensten Bizbook Channel en Online kennen. De bekendheid die zij verwerven via hun website en bedrijfvideo maakt dat zij al 2 jaar tevreden zijn met hun contracten.

Tuinaanleg www.dentuintovenaar.be 9200 Dendermonde 12 mei 2016

Tegelimport Fieuw

Het familiebedrijf Tegelimport Fieuw bezit al jarenlang over de juiste kennis om aan hun klanten de beste service te verlenen en hen de mooiste tegels aan te bieden. Over hun website van Online, die ze in 16 jaar geleden lieten maken, zijn zij erg enthousiast. Ze spreken over een professionele samenwerking met een goede ondersteuning.

Hilde Vandamme www.tegelimport-fieuw.be 8840 Oostnieuwkerke 12 mei 2016

Deferme Interieur

Via een enthousiaste vriendin leerde Tom Serge de websites van Online kennen. Zelf is hij gespecialiseerd in binnenschrijnwerk en heeft als specialiteit het maken van meubelen op maat. Zijn mooie realisaties en meer informatie hierover ontdekt u op zijn website. Met onze diensten is hij overigens erg tevreden. Onze online service, snelle reactie op probklemen en de korte wachttijden vallen bij hem erg in de smaak.

Tom Serge www.defermeinterieur.eu 8890 Dadizele 12 mei 2016

The Gym Gistel

"Een 5 op 5, dat geven wij aan de diensten van Online. Met hun website service zijn we al ongeveer 7 jaar erg tevreden", aldus Sabine Claeys van The Gym in Gistel. Onze samenwerking met hen kwam tot stand na een bezoekje van een van onze vertegenwoordigers.

Verheyden Michael www.thegymgistel.be 8470 Gistel 11 mei 2016

Blue Lines Coaches

Omdat de digitale wereld voortdurend in verandering is en Manuelle De Cock dat 10 jaar geleden ook al door had, koos zij toen voor de diensten van Online. Zij biedt zorgeloze en comfortabele vervoersmogelijkheden aan om te reizen. De goede service en haar website zijn de reden waarom ze haar contract blijft vernieuwen.

Manuelle de cock www.bluelinescoaches.be 2150 Borsbeek 11 mei 2016

Lou Roman producties

Als boekingsskantoor voor artiesten vond Lou Roman het interessant om zijn muziekanten mooi weer te geven op een overzichtelijke website. Daarom koos hij in 2001 voor Online en daar heeft hij nog nooit spijt van gehad. Integendeel, over zijn website is hij erg tevreden en ook over de aangeboden diensten is hij erg positief.

Lou Roman www.louroman.be 2930 Brasschaat 11 mei 2016

Cristal Carwash

Veel klanten van Online vinden het belangrijk dat hun website duidelijk is, dat alle nodige informatie op een overzichtelijke manier is weergegeven en dat hij gemakkelijk is om mee te werken. Ook Carwash Cristal uit Temse vond dat essentieel en zij zijn dan ook heel blij met hun website. Al 8 jaar nemen zij diensten af bij Online met hun carwash.

Danny Cooman www.cristalcarwash.be 9140 Temse 10 mei 2016

Hairstation

Het kapsalon 'Hairstation' uit Rumst wou 7 jaar geleden een professionele website en gingen toen in zee met Online. Als zij onze diensten een score op 5 moeten geven, twijfelen zij niet en krijgen we een 4/5, de reden hiervan: omdat er op regelmatige tijdstippen een nieuwe website voor hen gemaakt wordt en zij dat enorm interessant vinden.

Modern kapsalon www.hairstation.be 2840 Rumst 10 mei 2016

Luyten-Thiels

Luytens-Thiels is een bedrijf dat al meer dan 50 jaar gespecialiseerd is in vloeren, tegels en klinkers. Dat kan u ook allemaal te weten komen aan de hand van hun bedrijfsvideo die gemaakt werd door Bizbook Channel. Om het met de woorden van de zaakvoerster Rosette Luyten te zeggen: ze zijn echt content van de video en vinden dat wij schoon werk geleverd hebben.

Vloeren www.luyten-thiels.be 3201 Langdorp 10 mei 2016

B.R.B.

Sinds 1997 biedt BRB sanitaire werken, verwarmingsinstallaties, badkamerrenovaties en andere grote werken aan. Het gebruiksgemak van hun website van Online, waarop zij ook al deze diensten presenteren, is voor hen de voornaamste reden om al 10 jaar klant te blijven bij ons.

Sanitaire www.brb.be 9050 Gentbrugge 10 mei 2016

Dakwerken Defauw

Levi Defauw is dakwerker en kan aan zijn klanten dankzij zijn jarenlange ervaring kwalitatief werk leveren. Van zijn keuze voor een website van Online heeft hij nog geen spijt, integendeel, ook zijn klanten zijn erg tevreden van de website.

Levi Defauw www.dakwerkendefauw.be 8000 Brugge 10 mei 2016

Bistro De Eetkamer

Bent u op zoek naar een leuke bistro in Brugge om lekker te gaan eten? Dan kan u een bezoekje brengen bij Bistro De Eetkamer. Om hun gezellig restaurantje in de kijker te zetten, koos Chris Roose voor Bizbook Channel en Online. Onze medewerkers vindt zij vlot en vriendelijk die hun spontaan bijstaan met de nodige uitleg en hulp.

Chris Philip www.bistro-deeetkamer.be 8000 Brugge 10 mei 2016

Schrijnwerkerij ASB

Vele klanten van Online zijn tevreden over de kwaliteit en de service die aangeboden wordt door het internetbedrijf. En ook Schrijnwerkerij ASB, die reeds 2 jaar klant zijn bij Online, zijn erg enthousiast over hun website. Ze vinden het een website van goede kwaliteit.

Pascal Salaets www.schrijnwerkerijasb.be 2230 Herselt 6 mei 2016

Wijnen Schoonjans

Wie geniet er niet graag van een goed glas wijn? Dat dacht ook Luc Schoojans toen hij zijn wijnhandel in Welle opstartte. Om zijn collectie wijnen online voor te stellen, vond hij het interessant om samen te werken met Online. Al 15 jaar is tevreden met de service en klantvriendelijkheid van ons team.

Luc Schoojans www.wijnenschoonjans.be 9473 Welle 4 mei 2016

Souks en Sauna

Voor een onderdompeling in een relaxte omgeving, een sauna en beautyfaciliteiten in Meerbeke, moet u bij Souks en Sauna zijn. Op hun website ontdekt u alle arrangementen, prijzen en meer informatie over dit gezondheidscentrum. Met hun website van Online zijn zij al 8 jaar erg tevreden. Zeker het webdesign is voor hen een groot pluspunt.

Benny Notaert www.souksensauna.be 9402 Meerbeke 4 mei 2016

Schilderwerken Dirk

Online heeft de website van Schilderwerken Dirk gemaakt en Click+ verzorgt de Adwordscampagne van deze website. Er zijn veel redenen waarom zij al ongeveer 12 jaar tevreden zijn met onze diensten: het rendeert goed, ze krijgen regelmatig een update en onze diensten zijn erg bereikbaar,

Vanderhoven Dirk www.schilderbedrijf-vanderhoven.be 3620 Lanaken 4 mei 2016

Horemans – Vliegenramen

Meer dan tien jaar geleden hoorde Edward Horemans over de diensten van Proximedia. Hij besloot toen om in zee te gaan met Online. Voor alle soorten vliegenramen kan u terecht bij Vliegenramen Horemans en dat ontdekt u ook op zijn website. Zelf zijn ze erg tevreden over de samenwerking en de service die hen wordt aangeboden.

Horemans Edward www.vliegenramen-horemans.be 2550 Kontich 4 mei 2016

Patrick Uvijn

Patrick Uvijn is specialist in aluminiumconstructies, vliegdeuren en -ramen. Hij liet al zijn diensten bundelen op een overzichtelijke website van Online en koos voor Bizbook Channel voor zijn bedrijfsvideo. Patrick hoort alvast bij onze vele tevreden klanten en is erg blij met de goede kwaliteit en de service van onze diensten.

Patrick Uvijn www.patrickuvijn.be 9050 Ledeberg 3 mei 2016

Dokter Calis Bee

Wist u dat Online ook websites maakt voor dokters? De dokterspraktijk Melle is al ongeveer 10 jaar klant bij ons en lieten een professionele website maken door het team van Online. De dokters François Hugelier en Bee Calis vinden onze diensten erg interessante en zijn erg te spreken over het gebruiksgemak van hun website.

François Hugelier en Bee Calis www.groepspraktijkmelle.be 9090 Melle 3 mei 2016

Demetter-Hoste

Bernard Demetter hoorde 15 jaar geleden over Proximedia via een van onze vertegenwoordigers. Hij was meteen enthousiast over de websites van Online en besloot dan ook om zijn website door hen te laten creëren. Voornamelijk over onze helpdesk is hij echt enorm enthousiast: "Ik krijg telkens opnieuw perfecte hulp via de helpdesk, bedankt daarvoor", aldus Bernard.

Bernard Demetter www.demetter-hoste.be 9750 Zingem 3 mei 2016

Der Kinderen

Der Kinderen BVBA is gespecialiseerd in bed-, bad- en tafellinnen, ondergoed, nachtkledij en veel meer. Hun contract bij Proximedia tekenden zij ongeveer 10 jaar geleden en hebben sindsdien nog nooit problemen gekend met de diensten Click+ en Bizbook Channel.

Tafel-, bed- en badlinnen www.derkinderenbvba.be 2275 Lille 3 mei 2016

Caravanpark Siesta

"Als ik bel naar de teams van Bizbook Channel of Online staan zij meteen voor mij klaar, ik ben dan ook erg tevreden over hun diensten in het algemeen", aldus de zaakvoerders van het Caravanpark Siësta BVBA. Het park is 365 dagen per jaar open en u kan er terecht om u te ontspannen, te gaan wandelen, etc...

Caravanpark www.caravanparksiesta.be 2275 Wechelderzande 3 mei 2016

Interpro keukens

Het is ongeveer acht jaar geleden dat de schrijnwerkerij Interpro Keukens voor de diensten van Online koos. Het familiebedrijf dat gespecialiseerd is in keukens en binnenhuisinrichting heeft nog nooit problemen ondervonden met hun website en onze samenwerking en dat vinden ze erg positief.

Wim Thijs www.interprokeukens.be 2260 Oevel 2 mei 2016

Raf Timmermans

Moest u aan Raf Timmermans, kinesist, vragen waarom hij 8 jaar geleden koos voor Online, zal hij u vertellen dat het professioneel kader waarin wij werken en de goede uitleg die wij geven over de verschillende mogelijkheden op zijn website een erg groot voordeel en pluspunt is van onze diensten.

Kinesist www.kinepraktijkbrt.be 2400 Mol 2 mei 2016

Inbetween

Inbetween zorgt voor grafische ontwerpen, vormgeving en restauratie en organiseert daarnaast ook workshops voor kinderen. Met hun professionalisme kozen zij voor Online om hun website op punt te zetten. Ze wisten ons te vertellen dat ze erg positief zijn over de goede service van Online en haar team.

Grafische ontwerpen www.inbetweenbvba.be 9870 Zulte 2 mei 2016

Pacha Mama

Bij het Natuurhuis Pacha Mama kan u terecht voor gezonde boeding, dieetvoeding, natuurlijke cosmetica en nog veel meer natuurlijke producten. Zij dragen klantvriendelijkheid hoog in de vaandel en zijn net daarom zo blij met de diensten van Bepoint en Online. Al 8 jaar zijn zij klant en ook vandaag de dag nog zijn zij erg tevreden met onze goede service.

Griet De Marez www.natuurhuispachamama.be 8700 Tielt 2 mei 2016

Glashandel Hongerloot

Het bedrijf Glashandel Hongerloot verzorgt al 80 jaar met alle professionaliteit algemene en decoratieveglaswerken. Zij kozen acht jaar geleden voor een website van Online. Als we onze klant vragen of hij nog altijd tevreden is over onze service, antwoordt hij: Ja, ik zou jullie ook aanraden aan andere ondernemers. De service is dik in orde.

Isabelle Hongerloot www.glashandelhongerloot.be 8200 Sint-Andries 2 mei 2016

Queens M&M

De bistro Queens uit Oostkamp wordt uitgebaat door Marc Trancez en Marc Verschaeve. Ongeveer elf jaar geleden besloten zij samen om een beroep te doen op Online voor hun website en enkele jaren later kozen zij voor een bedrijfsvideo van Bizbook Channel. Het resultaat dat zij hieruit halen is voor hen erg bevredigend.

Marc Trancez www.queens-pub-bistro.be 8020 Oostkamp 28 april 2016

Tuinaanleg Johnny Luyten

In Berg kan je het tuinaanlegbedrijf van Johnny Luyten vinden. Maar u hoeft niet tot daar af te zakken om hun diensten en werk te leren kennen. U kan daarvoor ook terecht op de website die Online voor hen gemaakt heeft. 10 jaar lang is hij bij ons klant en Johnny vindt nog altijd dat wij hem goed behandelen en ondersteunen.

Johnny Luyten www.tuinaanlegjohnnyluyten.be 1910 Berg 27 april 2016

Stercko VOF

Als gespecialiseerde lasser richtte Geert Sterckx ‘Stercko VOF Laswerken’ op om zijn professionele diensten aan te bieden aan een groter publiek. Daarom koos hij ook voor Online. Zijn website staat ongeveer zes jaar op het web en met de dienstverlening van het team van Online spreekt hem erg aan.

Geert Sterckx www.sterckovof.be 2440 Geel 26 april 2016

Luxe Car Wash

Luxe Car-Wash uit Vilvoorde is al 5 jaar klant bij ons. Ze nemen diensten af bij Click+, Bizbook Channel en Online. Wij laten hen aan het woord:"De diensten van Proximedia gaan mee met hun tijd. Dankzij de evolutie van de technologie die zij goed op de voet volgen en de opvolging die ik krijg van hen, ben ik al 5 jaar klant".

Car-Wash www.luxecarwash.be 1800 Vilvoorde 25 april 2016

SKC Belgium

Stephan Koopmans koos 10 jaar geleden voor voor de diensten van Online. Omdat hun website nog rendabelere te maken, gingen zij in 2013 ook in zee met Click+. Met hun bedrijf in ambachtelijk werk vervaardigen zij gierijzeren ornamenten.

Stephan Koopmans www.skc.be 3550 Heusden-Zolder 25 april 2016

Steenbakkerij Hove

Een vaste klant, dat is de Steenbakkerij Hove. 16 jaar geleden sloten zij hun eerste contract bij ons af en zijn vandaag nog altijd tevreden met wat wij aanbieden. Ze kozen voor Online om hun diensten op het web te kunnen voorstellen. De service vinden ze top en onze makkelijke werking valt bij hen zeker in de smaak.

Kleiprodukten www.steenbakkerijhove.be 9400 Ninove 25 april 2016

Zeebrugge A.C.S.

Als het van Olivier Claeys afhing zou hij iedereen die een website nodig heeft, aanraden om met Online te werken. Hij vindt onze dienstverlening, opvolging en de kwaliteit van ons werk fantastisch. Met zijn transportbedrijf is hij ondertussen al 8 jaar klant bij ons.

Transport www.zacs.be 8380 Zeebrugge 21 april 2016

Gino Annys

Met zijn installatiebedrijf in elektriciteit, sanitair , verwarming & ventilatie koos Gino Annys 4 jaar geleden voor de internetoplossingen Online en Bizbook Channel. "Het is een all-in pakket waarbij alles inbegrepen is met een goede, flexibele samenwerking en een goede opvolging achteraf", aldus Gino over onze contracten.

Eektriciteit, verwarming, sanitair en ventilatie www.ginoannys.be 8470 Zevekote 21 april 2016

Eetcafé De Wachtzaal

Eetcafe en tearoom 'De Wachtzaal' vindt het belangrijk om online aanwezig te zijn. Daarom kozen zij voor zowel Bizbook Channel als voor Online. Het is vier jaar geleden dat zij een contract tekenden bij ons en willen ons zeker aanraden omwille van onze goede service en opvolging.

Eetcafe en tearoom www.dewachtzaal.info 9800 Astene 21 april 2016

Dries Jonckers

"Er wordt regelmatig gewerkt aan mijn website en het team van Online doet er alles aan om mijn website steeds up to date te houden, dat is echt een van de sterke punten van hen", aldus Dries Jonckers. Hij is met zijn zaak in schilderwerken reeds 5 jaar klant bij Proximedia en is zeker van plan dat nog enkele jaren te blijven.

Schilderwerken www.driesjonckers.be 3290 Diest 21 april 2016

Bauwens Theo

De opvolging die aan de website en de bedrijfsvideo van Theo Bouwens gegeven wordt, is een belangrijke reden waarom hij al ongeveer 8 jaar klant is bij Online en Bizbook Channel.

Gekookte vleeswaren www.bauwensmeat.eu 9240 Zele 20 april 2016

Cornelis-Adriaenssens

Voor Cornelis-Adriaenssens, die dagelijks verse bereidingen maakt, zijn kwaliteit, versheid en service naar hun klanten toe erg belangrijk. Dat ook Bizbook Channel en Online hun een goede service schenken, vinden zij fantastisch. Ook de opvolging en onze samenwerking verloopt volgens hen op een correcte manier.

Cornelis-Adriaenssens www.cornelis-adriaenssens.info 2900 Schoten 20 april 2016

CIK

Aroma's Naturales houdt zich bezig met aromatherapie en bij hen kan u alles vinden om te relaxen. Ontdek het snel op hun website. Deze werd gerealiseerd door Online. Onze flexibiliteit en het feit dat altijd alles in orde is, zijn onze sterkste punten volgens Frank Duwijn.

Aromas Naturales www.aromas-naturales.be 9550 Herzele 19 april 2016

Boekhandel Braeckman

De professionele werking van Online zijn de belangrijkste reden waarom Boekhandel Braeckman ongeveer tien jaar geleden met ons in zee ging. Ze vinden het ook interessant dat ze altijd aanpassingen kunnen doorgeven en ons team deze meteen doorvoert.

Boekhandel www.boekhandelbraeckman.be 9660 Brakel 19 april 2016

Marc’s algemene elektriciteit werken

Marc werd drie jaar geleden klant bij Online. Neem zeker eens een kijkje op zijn website en ontdek zijn werk als elektricien. Hij vindt zijn website alleszins erg overzichtelijk en is blij met onze samenwerking. Hij laat ons ook weten dat zijn website echt rendeert

Elektriciteit werken www.marcselektriciteitswerken.be 2100 Deurne 18 april 2016

Jansen Rudi

10 jaar gelden koos Jansen Rudi voor Proximedia. Hij heeft een contract bij zowel Online als bij Bizbook Channel. Voor hem was het belangrijk dat deze diensten hem werk zouden opleveren en aangezien dat het geval is, is hij dan ook erg blij met zijn keuze.

Bestratingswerken www.bestratingenjansen.be 2440 Geel 18 april 2016

Pomodoro

Degroote Guido is zaakvoerder van de traiteur in italiaanse delicatessen en heeft een pizzera 'Pomodoro'. De goede productiviteit, opvolging en de flexibiliteit van Online vindt hij de beste punten van onze samenwerking.

Degroote Guido www.pomodoro-kortrijk.be 8500 Kortrijk 13 april 2016

Cocquyt E&K

Schrijwerkerij Cocquyt E&K heeft al 4 jaar een website bij Online. Voor algemene timmer- en schrijnwerken moet u bij hen zijn en u ontdekt op hun website waarom. Met de samenwerking met Online zijn zij tevreden en de service die wij aanbieden spreekt hen het meeste aan.

Schrijwerkerij www.schrijnwerkerijcocquyt.be 8340 Moerkerke 13 april 2016

Philcars

Garage Philcars is een volledig uitgeruste werkplaats. Zaakvoerder Philippe Verhaeghe heeft al meer dan 23 jaar ervaring in het vak en vertrouwt al 6 jaar op de diensten van Online. Hij zegt letterlijk dat de perfecte afwerking van zijn website een reden is om elke zelfstandige die hij kent aan te raden om een website te laten maken door Online.

Philippe Verhaeghe www.philcars.be 8940 Wervik 12 april 2016

Taverne Zilverbos

Om online aanwezig te zijn, koos Ivette Stoetzer voor haar taverne Zilverbos voor Click+. Haar miniwebsite vindt ze erg duidelijk en ze is ook heel positief over de goede service die haar aangeboden wordt.

Omgeving van het Zilvermeer www.zilverbos.com 2400 Mol 12 april 2016

Kapsalon Jenny

Ongeveer 7 jaar geleden werd Kapsalon Jenny klant bij Proximedia. De diensten Click+, Bizbook Channel en Online hebben ondertussen geen geheimen meer voor hen en ze zijn er tevreden mee. Ze vinden ook dat deze producten echt werken, als je een goede website hebt.

Kapsalon www.kapsalonjenny.be 3010 Kessel-Lo 12 april 2016

Maatwerk De Clercq

De prijs-kwaliteitsverhouding van de diensten van Click+, Bizbook Channel en Online vindt David De Clercq erg positief. Hij is met zijn bedrijf in interieur maatwerk al 8 jaar klant van Proximedia en hij vindt ook dat er hem een goede service aangeboden wordt.

Declercq David www.maatwerk-declercq.be 9230 Massemen 12 april 2016

VOF Minigolf Versluys

Via een vriend die reeds klant was bij Online heeft Hans Versuys voor het eerst over Online gehoord. Zijn moderne minigolfterreinen bestaan al 65 jaar en 6 jaar geleden besloot bij om er een website voor te laten maken door Online: "Ik ben tevreden over de Proximediagroep en zou de samenwerking met hun diensten zeker aanbevelen. Alles wordt ook goed opgevolgd".

Hans Versluys www.minigolf-bredene.be 8450 Bredene 11 april 2016

DND Aannemingen

Het bedrijf van Dimitri Wollet houdt zich bezig met alles rond visartikelen. Op zijn website wordt dat allemaal duidelijk. Al 12 jaar kiest hij ervoor om zijn website te laten beheren door Online en hij is al die jaren al enorm blij met de klantenservice die hem aangeboden wordt.

Nollet Dimitri www.nollet-dimitri.be 8380 Dudzele 11 april 2016

Larelle

Wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te maken. Dat heeft ook Ellen Laremans met haar bedrijf Larelle ondervonden. Zij is al 2 jaar klant bij Online en heeft vroeger enkele slechte reacties gehoord over hun. Maar ze merkt wel dat wij onze service telkens verbeteren en zij op elke vraag direct een antwoord krijgt. Ze vindt dan ook dat onze diensten helemaal niet zo slecht zijn als anderen zeggen.

Larelle Homeparty www.larelle.be 3945 Ham 7 april 2016

Copy Service Center

Het copycenter 'Copy Service Center' uit Kapellen is al meer dan 10 jaar vaste klant bij Online met hun website. Hierop staan al hun diensten goed uitgelegd en zij zijn dan ook enthousiast over de goede kwaliteit van hun website en de service die Online hen aanbiedt.

Copy Service www.copy-service-center.be 2950 Kapellen 6 april 2016

Transport Couvreur

Het verhuis en transportbedrijf 'Transport Couvreur' is al 13 jaar klant van Online. De jarenlange goede ervaring met Proximedia en het feit dat Online een goede opvolging apprecieert zijn de redenen waarom hij vandaag nog altijd klant is bij ons.

Verhuizingen & transport http://www.couvreur-transport.be 8800 Roeselare 6 april 2016

Bart Anseeuw

Anseeuw Bart houdt zich met zijn bedrijf bezig met het vellen en snoeien van bomen, verwijderen van boomstronken, grondwerken en nog veel meer. Hij vond het dan ook belangrijk om al deze werken zo gedetailleerd mogelijk te kunnen weergeven op zijn website. Daarom koos hij voor de diensten van Online. Zijn samenwerking met ons verloopt altijd vlot en hijzelf vindt het goed hoe wij alles opvolgen en is ook blij met onze service.

Vellen & Snoeien van bomen www.bartanseeuw.eu 8730 Beernem 5 april 2016

Vorsters & zoon

In Wilrijk kan u Vorsters & Zoon terugvinden. Zij zijn drie jaar klant bij Online met hun zaak in algemene aannemingswerken. Guido Vorsters wou ons laten weten dat hij onze support erg weet te appreciëren.

Algemene renovatie www.vorstersenzn.be 2610 Wilrijk 5 april 2016

Tilborghs

Dankzij een website van Online en daarop een bedrijfsvideo van Bizbook Channel heeft tillborgh BVBA een sterke online aanwezigheid. Al vier jaar zijn ze klant en zijn hier dan ook erg tevreden over. Het punt waar ze het meest positief over zijn, is onze service.

Meststoffen, voeders, mineralen, zaden, plastiek en gewasbescherming www.tilborghs.be 2920 Kalmthout 5 april 2016

Leman

Een goede samenwerking is de reden waarom Ludo Lenaerts al tien jaar klant is bij Online. Voor zijn bedrijf Leman NV vond hij het interessant om een website te hebben. Zo kon hij online zijn projecten tonen aan een groot publiek en de appartementen die hij verhuurt en verkoopt tentoonstellen.

Ludo Lenaerts www.leman-immo.be 3670 Meeuwen-Gruitrode 5 april 2016

Elektriciteitswerken Johan Wuyts

"De bedrijfsvideo die Bizbook Channel voor mij gemaakt heeft, is erg goed. Ik ben dan ook tevreden over het uitgevoerde werk", vertelt Johan Wuyts, zaakvoerder van een bedrijf in elektriciteitswerken.

Johan Wuyts 2440 Geel 4 april 2016

Het magisch naaldje

Al tien jaar heeft Het Magisch Naaldje een website van Online. In 2006 werden zij danzkij prospectie klant bij ons. Het is onze goede service en vlotte samenwerking waarover zij zo enthousiast zijn.

Naaigerief www.hetmagischnaaldje.be 2950 Kapellen 4 april 2016

All Measure Furniture

All Measure Furniture is een van onze vele klanten die meerdere internetoplossingen kiest bij Proximedia. Met een contract bij zowel Click+, Online als bij Bizbook Channel is Jacky Scholiers, zaakvoerder, heel tevreden. Hij vindt dat al onze merken professioneel te werk gaan en zou onze diensten dan ook aanraden aan zijn kennissen.

Maatwerken, maatkasten http://www.amf-maatkasten.be 2160 Wommelgem 4 april 2016

Tuincenter Defever

Met een website van Online, een Adwordscampagne bij Click+ en een bedrijfsvideo van Bizbook Channel is Tuincenter Defever een vaste klant bij Proximedia. Johan Defever vindt onze samenwerking goed en is tevreden dat die zo vlot verloopt.

Johan Defever www.tuincenter-defever.be 8470 Gistel 4 april 2016