Bakkerij Van Vooren

Bakkerij Van Vooren is een warme bakker in Sint-Laureins. 2 jaar geleden besloten ze een contract aan te gaan bij Online, een goede beslissing! Ze hebben zelf weinig tot geen werk aan hun website en iedere aanpassing die ze willen, worden meteen uitgevoerd door ons professionele team!

Svea Van Vooren www.bakkerijvanvooren.be 9980 Sint-Laureins 4 februari 2018

Jim Droeven

Klaar om samen te gaan wonen? Of misschien wel je eigen stekje? Dan staan Jim en zijn verhuisbedrijf voor u klaar. Op Jim kan u altijd rekenen, net zoals Jim altijd op Online kan rekenen. Al 13 jaar profiteert Jim van de service van Online en is zijn website op en top in orde!

Jim Droeven www.jimdroeven.be 3090 Overijse 22 november 2017

Van Den Langenbergh

Geert kent alles wat maar met verwarmingen te maken heeft! Om zijn klanten de service te geven die ze verdienen, werkt hij al heel lang samen met Online. Hierdoor krijgt hij regelmatig aanvragen van nieuwe klanten. Als Geert met vragen zit wordt hij direct geholpen via de goede telefonische helpdesk zegt hij!

Van Den Langenbergh www.vandenlangenberghbvba.be 2340 Beerse 19 november 2017

Coiffure Hairdecor

Maccallini Sabine heeft een unieke kapperszaak in Limburg. Ze doet al 2 jaar beroep op de diensten van Online: "Bij vragen, direct geholpen!"

Sabine Maccallini www.coiffure-hairdecor.be 3620 Gellik 2 november 2017

Bike tech.

Reeds 6 jaar werkt Joeri Van Ouytsel samen met Online voor onder andere het beheer van zijn Facebook pagina in verband met zijn bedrijf Bike Tech. "Totaal service!"

Van Ouytsel Joeri www.bike-tech-motorcycles.be 3980 Tessenderlo 31 oktober 2017

Van Pee

Als traiteur uit Hoeilaart is Ronny Van Pee tevreden over de prestaties van Online "Goede service!"

Ronny van Pee www.traiteur-vanpee.be 1560 Hoeilaart 23 oktober 2017

Goeman Uitvaartonderneming

In Molenbeek beheert Sandra Goeman een uitvaartonderneming en werkt al 4 jaar samen met Online. "Mijn website is zéér duidelijk en overzichtelijk voor de klant"

Sandra Goeman www.begrafenissengoeman.be 1080 Molenbeek 23 oktober 2017

Taverne De Tramstatie

Rudy Van Cauwenberg is maar liefst 18 jaar tevreden klant van Online, waar hij geholpen wordt met het beheer van zijn website voor zijn taverne in Oost-Vlaanderen.

Rudy Van Cauwenberg www.detramstatie.be 9550 Herzele 18 oktober 2017

Helios Sauna en zonnecenter

In Gent baadt Guy D'haeseleer een leuk zonnecenter uit, genaamd 'Helios'. Voor zijn website doet hij al 5 jaar beroep op de diensten van Online en liet ons het volgende weten: "mijn website is nu zéér duidelijk!"

Guy D'haeseleer www.helios2.be 9000 Gent 18 oktober 2017

Vlechterij Bossuyt

Bij vlechterij Bossuyt uit Bissegem ijn ze tevreden over de goede opvolging en zichtbaarheid die zij krijgen dankzij hun website van Online. De vlechterij zelf staat steeds garant voor kwalitatief hoogstaande producten en grote flexibiliteit.

Kristof Bossuyt www.bossuyt-vlechterij.be 8501 Bissegem 18 augustus 2017

Nijlense Bouwwerken

"Ik kan echt zeggen dat ik tevreden ben over alle diensten die ik van Online krijg", aldus Jo Van Roosebroeck van de onderneming Nijlense bouwwerken.

Jo Van Roosebroeck www.nijlense-bouwwerken.be 2560 Bevel 17 augustus 2017

Apotheek Gilias – Van Hulle

De apotheek met een dynamisch en gemotiveerd team in Bierbeek en Haasrode is Apotheek Gilias - Van Hulle. Op hun website, die door Online gemaakt werd, ontdekt u meer over hun aanbod en diensten. Zelf zijn zij zeer tevreden met onze samenwerking. Voornamelijk de opvolging die zij krijgen, de snelle aanpassingen die wij doorvoeren en de kwaliteit van hun website stellen zij zeer op prijs.

Filip Gilias www.apothekengilias.be 3053 Haasrode 27 juli 2017

All Round Shoe Express

All Round Shoe Express is een schoenmaker in Halle die u steeds kan helpen met uw schoenen, sleutels en nummerplaten. Deze veelzijdige shop bestaat reeds 25 jaar en biedt aan elke klant een goede service. Meer dan tien jaar geleden deed zaakvoerder Thierry Vanongeval beroep op de diensten van Online en hij is enorm positief over ons concept en de goede ondersteuning die hij steeds krijgt

Thierry Vanongeval www.schoenen-sleutels.be 1500 Halle 27 juli 2017

Van Riel Koen

Interieurarchitect Koen Van Riel liet twee jaar geleden zijn bedrijfswebsite maken door Online. Zijn realisaties en meer informatie over zijn zaak, kregen allemaal een mooi plaatsje op deze webpagina. Zelf vind hij de reacties die hij op zijn website krijgt, zeer positief. Ook de overzichtelijke lay-out die Online voor hem gemaakt heeft, vind hij goed.

Van Riel Koen www.koenvanriel.be 2380 Ravels 24 juli 2017

Hour & Meer

De mooie opmaak van de website die Online heeft gemaakt voor Hout & Meer van Raf Pelkmans, is één van de redenen waarom hij onze diensten zou aanraden bij andere ondernemers. De schrijnwerkerij van deze hardwerkende zaakvoerder streeft steeds naar de beste kwaliteit en afwerking. U ontdekt er alles over op hun website.

Raf Pelkmans www.hout-en-meer.be 2300 Turnhout 10 juli 2017

Annigo

Bent u zot op frietjes en wilt u binnenkort een mobiele frituur op uw feest? Dan moet u bij Annigo zijn! Deze leuke frituur is een zeer leuke toevoeging aan al uw feesten! Hun website van Online vinden zij zelf zeer duidelijk en hij spreekt ook echt aan. Daarnaast vindt Annick Hannes, zaakvoerster, de service die wij aanbieden goed.

Annick Hannes www.annigo.be 2440 Geel 6 juli 2017

Bouwonderneming Lenaers

Bouwonderneming Bjorn Lenaers uit Vliermaal zorgt voor al uw renovaties en nieuwbouw in heel Limburg en omstreken. Een gratis offerte kan u altijd opvragen op zijn website van Online die hij erg mooi vindt. Ook is hij tevreden over de diensten van het bedrijf.

Bjorn Lenaers www.bouwonderneming-lenaers.be 3724 Vliermaal 4 juli 2017

Vogelzang

Vogelzang in Nijlen is een feestzaal en traiteur met intussen al meer dan 50 jaar ervaring. U kan hen inhuren voor elke gelegenheid die gevierd mag worden en om hen te contacteren kan u altijd terecht op hun informatieve website van Online. Hiervan zijn ze erg tevreden omdat klanten er een prachtige fotoreportage op kunnen bekijken en het zorgt voor een goede rendabiliteit.

Vogelzang www.traiteur-vogelzang.be 2560 Bevel 28 juni 2017

Garage Bruyninckx

Garage Bruyninckx te Heist-op-den-Berg is de place to be om uw oldtimer nieuw leven in te blazen. Dit gaat van de restauratie van mechanische onderdelen tot het vervangen van interieur. De zaken lopen erg goed dankzij hun website van Online waarop mensen veel informatie kunnen vinden.

Eric Bruyninckx www.garagebruyninckx.be 2222 Itegem 26 juni 2017

Vredezaal

De ideale feestzaal voor al uw evenementen vindt u in Everberg bij De Vredezaal. U kan hier terecht voor elke gelegenheid. Voor extra informatie over hun diensten kan u terecht op hun website bij Online. Zij zorgen tevens voor een goede service en hulplijn bij hun samenwerking.

Johan De Brier www.vredezaal.be 3078 Everberg 29 mei 2017

Cafe De Vijfhoek

Café-bistro De Vijfhoek is de ideale plaats om een streekgerecht te eten of een lekker abdijbiertje te drinken. De zaak werkt al meer dan 10 jaar samen met Online dat hun website onderhoudt. Ze zijn ook uiterst tevreden over de computer die ze van hen ter beschikking krijgen.

Francois Bernarts devijfhoek.be 2860 Sint-Katelijne-Waver 24 mei 2017

Villa de Proost

Els baadt een uniek seniorenpension uit in Rillaar. Ze wil dat senioren de dag van vandaag goed verzorgd worden en niets tekort komen. Om meer mensen bewust te maken van haar pension, tekende ze 6 maanden geleden een contract bij Online. Els leg uit: 'Ik ben super tevreden over de flexibelle samenwerking en mijn mooie site! Eigenlijk ben ik tevreden over alles!'

Els Dupont www.villadeproost.be 3202 Rillaar 12 april 2017

Lady Boetiek

Bij Lady Boetiek uit Denderleeuw kan u steeds terecht als u op zoek bent naar lingerie, ondergoed of slaapmode. U ontdek hun aanbod ook op hun website die gemaakt werd door Online. Els Wynant vertelt graag over onze samenwerking: "De website zou ik zeker aanraden aan anderen, omdat het gemakkelijk te beheren is zonden tussenkomst van buitenaf. Daarnaast kregen wij ook een goede begeleiding bij de opstart", aldus een tevreden klant van Online

Els Wynant www.ladyboetiek.be 9470 Denderleeux 9 maart 2017

Cedico

Els Brioen van Cedico zou de diensten van Online zeker aan anderen aanbevelen. Zeker omwille van het mooi ontwerp van haar website.

Els Brioen www.cedicodak.be 2500 Lier 2 maart 2017

Wim D’Haese

Wim D'Haese baadt zijn eigen zaak in centrale verwarming uit. 2 jaar geleden koos hij door het bezoek van een marketingvertegenwoordiger voor een website van Online en een bedrijfsvideo van Bizbook hannel. Zeker over deze bedrijfdsvideo is hij zeer opgetogen. Hij krijgt er duidelijk veel respons uit.

D'Haese Wim www.dhaese.be 9170 Sint-Pauwels 28 februari 2017

Roy Van Gassen

Hoefsmid Van Gassen is zeer tevreden over de website die Online voor hun gemaakt heeft. Ze vinden het resultaat echt mooi.

Roy Van Gassen www.hoefsmidroyvangassen.be 9170 Sint-gillis-waas 27 februari 2017

ABC Domotica Projects

De stijl van de website die Online voor hem gemaakt heeft, valt erg in de smaak bij Kris Van den Kieboom. Het is dan ook de reden waarom hij al 6 jaar met ons samenwerkt.

Kris van den Kieboom www.domotica.be 2900 Schoten 21 februari 2017

Imastuc

"De samenwerking voor de opbouw van mijn website was echt goed. Ook over het resultaat ben ik echt tevreden", aldus Tom Hanssen van het bedrijf Imastuc.

Tom Hanssen www.pleisterwerken-imastuc.be 3740 Bilzen 20 februari 2017

Vandenbussche & Zoon

"Ik ben echt zeer tevreden over de look van mijn website van Online. Zeker voor de prijs die we betalen is dat super. Online is opmerkelijk beter dan andere website ontwikkelaars", het zijn de fantastische woorden die komen van het bedrijf L. Vandenbussche & zoon.

Vandenbussche www.lvandenbussche.be 8730 Beernem 8 december 2016

TA-CT

Ta-Ct is een technisch advriesbedrijf dat ondersteuning en opvolging geeft aan problemen bij gebouwen. Luc Serpentier, zaakvoerder, ging voor een website voor zijn bedrijf 6 jaar geleden in zee met Online. De dienstverlening die hij van ons krijgt, vindt hij zeer positief.

Luc Serpentier www.ta-ct.be 9310 Moorsel 8 december 2016

Thijs Gevelbepleisteringen

Schoofs Suzy van Thys Gevelbepleisteringen heeft al enkele jaren een website van Online. Volgens haar zijn de regelmatige updates die wij uitvoeren op haar website, een goede reden om onze service aan iedereen aan te raden.

Schoofs Suzy www.thijsnv.com 3530 Houthalen-Helchteren 7 december 2016

Aldegre

Het webdesign van de website van Aldegre is voor heen zeer goed gelukt. De prijs-kwaliteitsverhouding en de duidelijkheid van onze diensten vinden zij ook positief. Al 12 jaar werken zij met Online samen voor de website.

Aldegre www.aldegre.be 2800 Mechelen 5 december 2016

De Scheemaeker-Devos

"De service, informatie en opvolging die ik krijg van Online voor mijn website maken mij zeer tevreden. Jullie dienst biedt echt een totaaloplossing voor mijn online aanwezigheid", aldus Hendrik Devos van de slagerij en traiteurdienst De Scheemaeker en Devos.

Hendrik Devos www.descheemaeker-devos.be 8710 Sint-Baafs-Vijve 30 november 2016

CF Cristiaensen

Toen we aan CF Christiaensen vroegen om onze diensten te evalueren met een cijfer op 5, gaven ze ons meteen een 5. Dat komt voornamelijk omdat ze zeer tevreden zijn met ons vriendelijk team en het feit dat we zo behulpzaam zijn. Al vele jaren zijn ze met hun bedrijf in algemene schilderwerken klant bij Online voor hun website.

CF Cristiaensen www.cristiaensen.be 3290 Deurne 29 november 2016

TOCA

De combinatie die Online kan maken voor een website die zowel op computer als op smartphones leesbaar zijn, vindt Tom Sas interessant aan onze samenwerking. Met zijn bedrijf Toca BVBA is hij al 6 jaar klant van ons.

Tom Sas www.chapewerken-toca.be 3460 Bekkevoort 28 november 2016

Fietsen De Beuckeleer

"De website die Online voor ons gemaakt heeft, is zeer overzichtelijk en gestructureerd. We kunnen ook zelf aanpassingen doorvoeren en dat spreekt ons ook erg aan", aldus Patrick De Beuckeleer, een klant van Online sinds 2006.

Patrick De Beuckeleer www.fietsendebeuckeleer.be 2520 Ranst 28 november 2016

De Bruyn & Zonen

Sinds 2000 is Walter De Bruyn klant van Online. Hij koos voor een website voor zijn zaak De Bruyne & Zonen, een bedrijf dat producten vervaardigt. Hij vindt de service die hij krijgt voor zijn computer van ons team zeer goed. Ook het feit dat wij zijn website onderhouden vindt hij zeer positief.

Walter De Bruyn www.decolteerwerken.be 9300 Aalst 28 november 2016

L’uno coll altro

Bij L'uno Coll Altro zouden ze Online zeker aanbevelen aan anderen om op die manier meer klanten te bereiken. Al 8 jaar zijn zij klant bij ons met hun gezellig Italiaans Restaurant en B&B!

Franco Candreva www.lunocollaltro.be 3990 Peer 17 november 2016

Kinderdagverblijf ’t Kapoentje – Tinkelbel

"Ik kan gemakkelijk aanpassingen doorvoeren op mijn website, dat is een van de belangrijkste punten waarom ik tevreden ben over mijn website van Online", aldsu het kinderdagverblijf 't Kapoentje waar ze al 6 jaar vaste klant zijn van ons.

't Kapoentje www.dagverblijftkapoentje.be 1640 Vlaams-Brabant 9 november 2016

Fierlafijn

"De opmaak van mijn website zit goed en hij is ook zeer gebruiksvriendelijk", dat zijn voor de zaakvoerder van Fierlafijn de belangrijkste punten om Online aan anderen. Herman Fierlafijn is een speciaalzaak in dagverse groenten en fruit in Appels.

Fierlafijn www.hermanfierlafijn.be 9200 Dendermonde 8 november 2016

Amaranto Bloemencreaties

Over de website die Amaranto Bloemencreaties heeft laten maken door Online, zijn ze zeer duidelijk: " De website is correct, mooi en zeer gebruiksvriendelijk". Al 6 jaar zijn zij klant van Online met hun bloemenwinkel.

Annick Motmans www.amaranto.be 3590 Diepenbeek 5 november 2016

Aluvano

"Wij zouden zeker de website van Online willen aanbevelen aan anderen.De reden hiervan is de professionele website die zij voor ons gemaakt hebben, met de mogelijkheden om regelamtig updates door te voeren. Ook krijgen wij een goede ondersteuning!", aldus Aluvano, een bedrijf dat aluminiumprofielsystemen aanbiedt in Sint-Eloois-Winkel.

Aluvano www.aluvano.com 8880 Sint-Eloois-Winkel 28 oktober 2016

Tuinen De Cubber

T. De Cubber helpt via zijn bedrijf Tuinen De Cubber, mensen met de aanleg van hun tuin. Hij is actief in de regio Brakel, maar ook op het internet met een website van Online. Een samenwerking waar hij positief tegenover staat aangezien wij voor hem het geheel hebben aangemaakt en steeds up-to-date houden.

Tim Cubber www.tuinendecubber.be 9660 Brakel 26 oktober 2016

Decosfeer

"Mijn website wordt echt goed opgevolgd door het team van Online, het is de reden waarom ik jullie diensten aan zou bevelen aan anderen", aldus de zaakvoerder van Decosfeer.

Decosfeer www.ursusbrugghiae.be 8000 Brugge 19 oktober 2016

Volckaert – Baert Timmer- en schrijnwerk

"Al twaalf jaar zijn wij tevreden over de website die Online voor ons gemaakt heeft. Ook de dienstverlening zit goed', aldus onze klant Volckaert - Baert Timmer- en schrijnwerk.

Volckaert-Baert www.volckaert-baert.be 8550 Zwevegem 18 oktober 2016

Dakwerken Maekelberg

"Een goede service en goede opvolging van mijn website, dat zijn de positieve punten aan mijn samenwerking met Online", aldus J. Maekelberg over Online. Hij werd in 2013 klant en zou ons zeker aan anderen aanraden.

Jean-Pierre Maekelberg www.dakwerkenmaekelberg.com 8610 Kortemark 17 oktober 2016

CSK

"Ik zou de websites van Online zeker aanraden aan anderen, aangezien ik zelf zo tevreden ben over de service die ik krijg en de klantvriendelijkheid van alle teams", aldus Nancy van de schoonmaakfirma CSK.

Nancy www.csk-schoonmaak.eu 2430 Eindhout 13 oktober 2016

Amacs

Paul Sampers van de firma Amacs, een expertise bureau, heeft voor het eerst over de websites van Online gehoord via een kennis in de IT sector. Ondertussen is hij met het bedrijf al 10 jaar klant bij ons en is zeer tevreden over zijn website. Hij laat ons ook nog weten dat wij een goede dienstverlening aanbieden.

Paul Sampers www.amacs.be 2900 Schoten 12 oktober 2016

Boetiek Secondo

De correcte afspraken die wij maken en de service die wij aanbieden, vindt J-L Moenaert van Boetiek Secondo zeer positief en een van de voornaamste redenen om ons aan te bevelen aan zijn vrienden. Het is acht jaar geleden dat hij zelf met ons contact heeft opgenomen met Online voor zijn website en dat is hem nog altijd niet tegengevallen.

Jean-Luc Moenaert www.secondo-fas.be 8300 Knokke-Heist 12 oktober 2016

DVC Torvet

Het bedrijf DVC Torvet is sinds 2009 klant bij Online. Wij laten de zaakvoerder graag aan het woord: "Over de diensten van Online ben ik tevreden. Zeker over de commerciële diensten en de samenwerking. Het is echt aangenaam om na drie jaar steeds dezelfde contactpersoon op bezoek te hebben. Dat komt echt niet vaak meer voor!"

Dierenartsenpraktijk www.dapdetoren.be 8820 Torhout 11 oktober 2016

Elles Sont Belles

Bram Brulez werkt nauw met ons samen voor de website van Elles Sont Belles, een leuke kledingswinkel uit Roeselare. Hij is zeer enthousiast over onze snelle en professionale uitwerking van de website en het vlot contact dat hij heeft met ons team.

Bram Brulez www.ellessontbelles.com 8740 Egem 6 oktober 2016

Aldus Sebastiaen

"Na 6 jaar klant te zijn bij Online kan ik nog altijd zeggen dat de service goed is en ook over mijn website heb ik geen klachten", aldus Sebastiaen Aldus, zaakvoerder van Bouwservice Aldus.

Aldus Sebastiaen www.bouwservice-aldus.be 3960 Bree 6 oktober 2016

Café Buffet

Bianca is uitbaadster vande horecazaak Café Buffet in Leopoldsburg. Zij is reeds vier jaar klant bij Proximedia en koos voor de creatie van haar website voor Online. Deze samenwerking bevalt haar zeker en zij is specifiek positief over haar website en onze goede service.

Bianca www.cafe-buffet.be 3970 Leopoldsburg 6 oktober 2016

Podoloog Strobbe Luc

Ongeveer twaalf jaar geleden koos Luc Strobbe voor de diensten van Online: "Ik ben echt blij met de goede dienstverling en de kwaliteit van jullie oplossing", aldus Luc. Zijn diensten als Podoloog kan u terugvinden op zijn website.

Strobbe Luc www.podoloogstrobbe.be 9100 Sint-Niklaas 6 oktober 2016

Boetiek Liliane

"De service en de dienstverlening die Onlinje aanbiedt, vind ik zeer interessant". Dat is de mening van de uitbaatster van Boetiek Liliane. Al 8 jaar is zij klant bij ons met haar boetiek.

Liliane www.boetiekliliane.be 9880 Aalter 6 oktober 2016

Ed Aers Schrijn & Timmerwerken

Ed Aerts heeft zijn eigen bedrijf in schrijn- en timmerwerken en is 3 jaar geleden klant geworden bij Online. Hij vond onze websites wel interessant en is daar nu nog tevreden over. Meer zelfs, hij heeft onze diensten een 4 op 5 en vindt ons aanbod heel compleet.

Ed Aerts www.edaerts-schrijn-timmer.be 2322 Minderhout 4 oktober 2016

Bakkerij De Vylder

"De webiste die Online voor ons gemaakt heeft is zeer goed. Hij werkt snel en we hebben nog steeds geen problemen ondervonden", aldus Nick De Vylder, zaakvoerder van de Bakkerij De Vylder. Hij is al 2 jaar klant bij ons en onze diensten verdienen volgens hem een 5 op 5.

De Vylder Nick www.bakkerijdevylder.be 9120 Beveren-Waas 29 september 2016

Home Projects

Mevrouw Anthonissen koos 3 jaar geleden voor een samenwerking met Online. Zij had een website nodig voor de zaak Home Projects en vindt het nog steeds interessant dat wij die voor haar hebben opgebouwd en beheren.

Eveline Anthonissen www.home-projects.be 2920 Kalmthout 28 september 2016

Juwelier Van Eetvelde

"Als er zicht problemen voordoen, met mijn computer bijvoorbeeld, kan ik meteen contact opnemen met Online en helpt de helpdesk mij meteen verder. Ook de techniekers staan steeds klaar om mij snel te helpen", aldus een tevreden klant. Juwelier Van Eetveld is al ongeveer 6 jaar klant van ons.

Van Eetvelde www.vaneetvelde-juwelier.be 1930 Zaventem 28 september 2016

Topwash

Het moet een jaar geleden zijn dat Timothy Caubeghs klant werd bij Online. Voor zijn diensten als glazenwasser vond hij het belangrijk om op internet aanwezig te zijn. Over onze samenwerking is hij zeker niet negatief. Integendeel, hij vindt dat wij een goede communicatie hebben.

Timothy Caubeghs www.top-wash.be 2970 's Gravenwezel 27 september 2016

Restaurant ’t Schiptje

In 2004 ging Wim Vanhoucke van het restaurant 't Schiptje uit Koksijde in zee met online voor zijn aanwezigheid op het internet. Een beslissing waar hij nog geen spijt van heeft. De goede opvolging en updates die hij krijgt over zijn website vindt hij een groot pluspunt van ons team. Ook vindt hij het goed dat wij steeds een snelle oplossingen zoeken bij problemen. Daarenboven is hij enthousiast over de goede visibiliteit van zijn website en de gebruiksvriendelijkheid hiervan.

Wim Vanhoucke www.tschiptje.be 8670 Koksijde 20 september 2016

Mues BVBA

Geert Mues is medezaakvoerder van Mues dat grond- en afbraakwerken verzorgt. Drie jaar geleden wou hij een website van Online en is zeer positief over onze correcte samenwerking. Hij liet ons weten dat hij deze samenwerking zeker zal benadrukken om ons aan te raden bij anderen.

Geert Mues 3472 Kersbeek-Miskom 19 september 2016

Koen Van Riel

Koen Van Riel vindt Online echt een professionele firma die mooie websites maakt. Hij is dan ook zeer tevreden over zijn eigen website waarop zijn diensten als interieurarchitect mooi tentoongesteld worden.

Koen Van Riel www.koen-vanriel.be 2380 Ravels 15 september 2016

Karecrea Bvba

Al meerdere jaren is Willy Hellings klant bij Online met zijn zaak Karecrea. Twintig jaar geleden koos hij voor ons en voornamelijk voor het materiaal dat wij konden aanleveren. Hij noemt zichzelf een tevreden klant en vertelt met veel plezier aan anderen over onze zeer goede technische ondersteuning.

Wlly Hellings 3600 Genk 11 augustus 2016

De Boitselier

Willy De Boitselier, die de leiding heeft over zijn eigen transportbedrijf, is een vaste klant van Proximedia. En we kunnen hem zeker geen ontevreden klant noemen. Integendeel, hij zou Online zeker aanbevelen bij mensen die een website nodig hebben en zegt dat hij na 10 jaar zeker kan spreken over een zeer lange, trouwe samenwerking. De goede opvolging van zijn dossier is voor hem de kers op de taart.

Willy De Boitselier www.wdeboitselier.be 9400 Ninove 10 augustus 2016

ADA plan & Ontwerp

Jan Adami heeft zich verdiept in het tekenen van uitvoeringsplannen voor alle technieken in de bouw. Voor zijn bedrijf ADA plan & Ontwerp liet hij een website creëren door Online. Deze vindt hij zelf erg functioneel en is daarom ook al 10 jaar klant bij ons.

Jan Adami www.adaplan.be 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver 10 augustus 2016

GT Interieur

Gunter Theuwissen maakt als vakman interieuren op maat en heeft al vele jaren ervaring. Al zijn diensten heeft hij laten samenzetten op een website van Online, een site waar hij overigens erg tevreden over is: "Ik krijg echt een heel goede servive. Het ontwerk/layout van de website oogt ook zeer professioneel en ik krijg veel complimentjes van mijn klanten".

Gunter Theuwissen www.gt-interieur.be 3920 Lommel 9 augustus 2016

Chapewerken Verheyen-Pemen

Klanten die beroep doen op de diensten van Click+ kunnen rekenen op een team dat alles in het werk stelt om een website of landingspagina een goede visibiliteit te geven. Dat maakt Jan Verheyen van het bedrijf Chapewerken Verheyen-Pemen zo tevreden. Hij vertelt dat sinds de samenwerking met de dienst van Proximedia, zijn visibiliteit van zijn bedrijf is gestegen en dat hij zeker niet kan klagen over de service.

Jan Verheyen www.chapewerkenvp.be 2322 Minderhout 9 augustus 2016

DVD Bouw

"Het feit dat ik steed zeer snel verder geholpen wordt door jullie klantendienst en dat ik zelf nooit iets moet doen, zorgen ervoor dat ik jullie diensten een 4 op 5 geef. Het zijn ook de belangrijkste redenen om jullie aan te bevelen bij anderen", aldus Steven Deviaene van DVD Bouw.

Steven Deviaene www.dvdbouwbvba.be 9600 Ronse 9 augustus 2016

Verlinden Constructiewerken

Verlinden Construct is een familiebedrijf dat eind jaren '80 is opgericht en gespecialiseerd is in plaatbewerking, laswerken en freeswerk. Ze kozen zes jaar geleden voor een website van Online. Waarom ze vandaag nog altijd tevreden zijn? Dat komt door onze goede service en het feit dat wij alles snel in orde brengen.

www.verlindenconstructie.be 2260 Westerlo 9 augustus 2016

Bloemen Driesen

Ronny Driesen baadt al jaren de bleomenzaak 'Bloemen Driesen' uit in Antwerpen. Zijn passie voor bloemen heeft hij verder nog laten vertalen in een website. Voor deze weergave van zijn zaak, koos hij voor de diensten van Online. Zijn mening als een trouwe klant? Onze service is goed, het ontwerp van zijn website is mooi, we werken doelgericht en hij vindt het heel leuk dat wij altijd telefonisch bereikbaar zijn als hij ons nodig heeft.

Ronny Driesen www.bloemendriesen.be 2000 Antwerpen 4 augustus 2016

Schoenen Rik Peeters

Schoenen Rik Peeters is een schoenzaak in Meerhout die een assortiment aanbiedt voor heren, dames en kinderen. Frans Van Gool koos voor de presentatie van zijn zaak op internet voor een website van Online. Wat hij zo positief vindt aan onze diensten? Dat hij jaarlijks een bezoek krijgt voor de evaluatie van de diensten die hij afneemt en dat het heel gemakkelijk is voor een computerleek. Het totaalpakket dat wij aanbieden, vindt hij fantastisch.

Frank Van Gool www.schoenenrikpeeters.be 2450 Meerhout 29 juli 2016

Slagerij Traiteur Eddy & Marianne

Als we aan Eddy en Marianne, die samen een slagerij uitbaten, vragen welke diensten zij zouden aanbevelen aan anderen, zeggen zij met volle overtuiging: 'Alle diensten. We zijn blij met de goede service en correcte afspraken van het team van Online. Prijs/kwaliteit gezien is onze website echt prima".

Eddy en Marianne www.slagerijeddymarianne.be 3300 Tienen 28 juli 2016

Rijwielen P. Claesken

Voor de fietsenwinkel Rijwielen Claeskens is de samenwerking met Online zeker geslaagd. Ze zouden onze diensten zo aanbevelen aan anderen en laten ons weten dat ze de website heel gemakkelijk vinden en dat ze blij zijn met de goede communicatie. Als wij onze diensten vernieuwen, wilt de klant hier zeker in meegaan.

P. Claesken www.claeskens.be 2930 Brasschaat 26 juli 2016

Bart Reumers

Bart Reumers heeft zich gespecialiseerd in vezelcement golfplaten, metaalconstructie en industriële dak- en gevelwerken. Hij vond het heel interessant om aanwezig te zijn op het internet. Toen hij bezoek kreeg van een van onze vertegenwoordigers, was hij vastbesloten om bij Online een contract te tekenen. Het resultaat van onze samenwerking na 2 jaar? Bart laat ons weten dat alles altijd up-to-date gehouden wordt en hij vindt de persoonlijke evaluatie van de diensten die hij afneemt, erg aantrekkelijk.

Bart Reumers www.bartreumers.be 3990 Peer 26 juli 2016

Debser

"Al jaren word ik goed geholpen door het team van Online. Toen ik 6 jaar geleden met hen in zee ging, hebben ze mij altijd goed bijgestaan", aldus Johan De Brier, zaakvoerder van de horecazaak 'Vredezaak".

Johan De Brier www.vredezaal.be 3078 Everberg 26 juli 2016

Houtconstruct J.D.

Voor Houtconstruct J.D. heeft Bizbook Channel twee jaar geleden een eerste bedrijfsvideo gemaakt. In de video is te zien hoe zij aan het werk gaan en hoe hun creaties eruitzien. Christel Becker liet ons weten dat ze de video heel mooi vindt en er zeer blij mee is.

Mitch Theuns http://www.houtconstruct.info/ 3730 Hoeselt 25 juli 2016

Dakwerken De Pourcq

Online en Click+ aanbevelen aan vrienden, familie en kennissen is voor Dakwerken De Pourcq geen probleem aangezien ze zo tevreden zijn over onze service. Ongeveer 11 jaar geleden besloten zij om met hun bedrijf in dakwerken een samenwerking aan te gaan met Proximedia. Daar hebben ze, naar hun getuigenis, nog geen spijt van.

Geert De Pourcq http://www.dakwerkdepourcq.be/ 8970 Zulte 25 juli 2016

Garage Deschamps

Engelse klassieke wagens kan u vinden bij Garage Deschamps. In hun gamma: BMC, British Leyland, Austin Rover, Rover en MG-Rover. Geïnteresseerd? Ga dan naar Wervik of Lauwe en kijk wat zij kunnen doen. Is het iets te ver voor u? Geen nood, op hun website van Online kan u eerst een kijkje nemen en eventueel contact opnemen. Waarom zij in 2002 kozen voor Proximedia? "Omdat de diensten echt in orde zijn", aldus Carl Bream.

Bream Carl http://www.garage-descamps.be/ 8930 Lauwe 25 juli 2016

t Magazijntje

Zit er een patissier in jou verborgen, maar weet u niet goed waar u al die speciale spulletjes moet halen? Ga in Ham op bezoek bij 't Magazijntje en ontdek alles wat u nodig heeft. Marc Splets wou zes jaar geleden meer bekendheid vergaren op het internet en voornamelijk stijgen in de zoekmachines. Hij vindt Click+ dan ook een goed product.

Mitch Theuns http://www.magazijntje.be/ 3945 Ham 25 juli 2016

Lupa BVBA

Al meer dan zes jaar is Patrick Hauters van het bedrijf Lupa tevreden klant van Online. Door de goede samenwerking met Proximedia koos hij iets later ook voor een bedrijfsvideo van Bizbook Channel. Het resultaat dat deze twee oplossingen opleveren, is voor hem de belangrijkste reden om ons aan te bevelen bij anderen.

Patrick Hauters http://www.buitenbezetting-lupa.info/ 9506 Zandbergen 25 juli 2016

Tuinaanleg Pepels

De mening van onze klanten is belangrijk voor ons. Zo ook de mening van Jan Pepels, die zijn eigen bedrijf heeft in tuinaanleg en sinds 2000 klant is bij Online. Zijn website vindt hij erg mooi en verder is hij erg tevreden over onze helpdesk en het personeel. Het feit dat hij zich geen zorgen moet maken en alles veilig vindt, vervolledigt het lijsje met redenen waarom hij klant blijft.

Jan pepels http://www.pepels.be// 3910 Neerpelt 25 juli 2016

Polex Copy Sneldrukkerij

Het copycenter 'Polex Copy' zou niet twijfelen om Online aan te raden aan mensen die zij kennen en dat omwille van onze goede service en communicatie. Ook het feit dat ze altijd goed geholpen worden, zij een mooie website hebben en er vernieuwingen aangeboden worden, stemt hen alleen maar positiever.

www.polexcopy.be 2640 Mortsel 20 juli 2016

Hobby Service

Waarom H-S na 8 jaar samenwerking met Online onze diensten nog altijd zou aanbevelen aan anderen? Omdat wij een goede en snelle service hebben en voor hen een mooie website gemaakt hebben.

www.h-s.be 2180 Ekeren 20 juli 2016

J. Cornelis

Als voorbeeld voor onze goede samenwerking en de goede service die Online aanbiedt, haalt Chris Cornelis het probleem van zijn e-mails boven. Hij laat ons weten dat wij dat goed en zeer snel hebben opgelost en dat maakt hem zeker tevreden. Zelf baadt hij de zaak J.Cornelis uit, een erkend installatiebedrijf op vlak van elektriciteit, sanitair, verwarming en koeling.

Chris Cornelis www.jcornelis.com 2580 Putte 19 juli 2016

Demuynck Andy

Andy Demuynck is al meer dan 20 jaar eigenaar van een Mercedes afbraakbedrijf. Hij verkoopt en koopt tweedehandswagens van Mercedes. Toen hij over Online hoorde, besloot hij om ook op het internet reclame te met met een website. De correcte en spoedige afhandeling van zijn site en alle aanpasisngen, vindt hij erg goed.

Andy Demuynck http://www.mercedesafbraakdemuynck.com/ 9830 Sint-Martens-Latem 19 juli 2016

Transvu Consult VOF

Klant sinds 2008 en nog altijd tevreden, we hebben het over Transvu Consult die een website heeft laten maken door Online. Het consultingbedrijf vindt het merk van Proximedia betrouwbaar, van goede kwaliteit en klantgericht.

Gerwine Gysenberg http://www.transvu.be/ 8755 Ruislede 19 juli 2016

Fietsen Van Der Veken

Online verzorgt de website van meer dan 7500 klanten. Voor hen is het dus belangrijk om een dienstverlening aan te bieden van hoge kwaliteit en ook elke website goed te verzorgen. Bij Fietsen Van Der Veken zijn ze heel tevreden over deze service en zouden Online dan ook aanraden aan andere ondernemer.

Eddy Van Der Veken http://www.fietsenvanderveken.be/ 3140 Keerbergen 19 juli 2016

EKUTECH

Toen we Kurt Hassink, zaakvoerder van het domoticabedrijf Ekutech, om zijn mening vroeger over Online, wist hij ons te vertellen dat hij tevreden is met zijn website en de service die wij aanbieden.

Kurt Hassink http://www.ekutech.be/ 3600 Genk 19 juli 2016

De Weert Hilde

Toen Hilde De Weert zeven jaar geleden in contact kwam met een van onze vertegenwoordigers, heeft ze besloten om een website te laten maken door Online. Deze keuze betreurt ze zich vandaag nog altijd niet. Als architecte in Geel, vindt ze het interessant om online aanwezig te zijn en haar website vindt ze erg goed onderhouden door ons team.

De weert Hilde www.hildedeweert.be 2440 Geel 18 juli 2016

Algemene Bouwonderneming Broux

Algemene bouwonderneming Broux is ongeveer 10 jaar klant bij Proximedia. Na een moeilijke start, zijn zij ondertussen erg tevreden over Online en is alles altijd in orde geweest. Onze service en kwaliteit vinden zij zeker positief en zouden ons daarom nu ook aanraden bij anderen.

Kurt Broux www.bouwwerkenbroux.be 3520 Zonhoven 18 juli 2016

Ladacenter Genk

Al tien jaar is de garage Lada Center Genk klant bij Online voor hun website: "We zijn tevreden over jullie service. Als ik jullie nodig heb, wordt ik altijd geholpen."

Antunis Antonio 3600 Genk 18 juli 2016

De Groene Wandeling

"Het positieve aan de samenwerking met Online? Ze zijn altijd bereikbaar als ik hen nodig heb en ook de diensten zijn oké", aldus Sonia Claes. Zij koos voor een website van ons voor het eetcafe 'De Groene Wandeling'.

Sonia Claes www.groene-wandeling-buggenhout.be 9255 Buggenhout 17 juli 2016

Alexander Vanwalleghem

Alexander Vanwalleghem is een enthousiaste en bezige ondernemer. Hij is personal coach, Herbalife coach, tennisinstructeur en doet modellenwerk. Om al deze bezigheden te bundelen, liet hij een website maken door Online. Hij is zeker geen ontevreden klant van Proximedia, integendeel: "In 2000 heb ik voor jullie diensten gekozen. Ik moet echt zeggen dat de klantvriendelijkheid mij enorm aanspreekt. Ook de vlotte hulp die jullie team mij aanbiedt bij problemen is fantastisch. Heb ik vragen? Geen probleem. Ik kan zo contact opnemen en ook mijn PC overnemen op afstand is een groot pluspunt van jullie organisatie.

Alexander Vanwalleghem www.alexandervanwalleghem.be 8800 Roeselare 6 juli 2016

Staffing

Valere Cauwenberg helpt succesvolle mensen om een positieve verandering in hun leiderschapsgedrag te realiseren. Vier jaar geleden besloot hij om deze kennis op het internet te delen en koos voor een website van Online. Als klant van Proximedia laat hij weten dat onze communicatie en service zeker goed zijn.

Valere Cauwenberg www.valerecauwenberg.be 2018 Antwerpen 6 juli 2016

Lulu Catering

Het cateringbedrijf Lulu Catering is al sinds 1984 actief. Eerst als rondrijdende hotdogwagen, nadien werd er een leuke winkel opgericht waar men terecht kan voor charcuterie, broodjes, frieten en een warme maaltijd. Zij zijn reeds 8 jaar klant bij Online en zeer positief over onze goede service.

www.lulucatering.be 2250 Olen 5 juli 2016

Hotel Callecanes nv

Wilt u een nachtje doorbrengen aan de Beligische-Franse grens? Neem dan een kijkje op de website van Hotel Callecanes en laat u verleiden door de mooie foto's van de kamers, het zwembad en veel meer. Zelf zijn ze blij met de gemakkelijke werkwijze van Online om hun website aan te passen.

www.hotel-callecanes.be 8978 Watou 4 juli 2016

LS Tuin-en Landbouwservice

Klant bij Bizbook Channel en Online, Lieven Syx vertrouwt al 2 jaar op de diensten van Proximedia en kan als klant dus zeker zijn ervaring delen. Zijn zaak 'LS Tuin-en Landbouwservice' staat op het internet met een website van ons. Lieven vindt deze goed verzorgd en heeft met ons zijn mening gedeeld: "Jullie brengen ons steeds nieuwigheden die helpen om ons bedrijf beter in de kijker te zetten. De website heeft een mooi overzicht, mooie lay-out en geeft een jonge en vernieuwende look aan ons bedrijf".

Lieven Syx www.ls-tuincenter.be 8908 Vlamertinge 4 juli 2016

De Wikkelaar

De website van brasserie en tea-room 'De Wikkelaar' werd acht jaar geleden gecreëerd door Online. Met dat online visitekaartje zijn zij enorm tevreden en ze vinden de site en de foto's erg mooi. Ook de opvolging die ons team aanbiedt, voldoet volledig aan hun wensen.

www.dewikkelaar.be 8600 Diksmuide 30 juni 2016

De Lekkerbek

Smelt voor de ijsjes van het salon 'De Lekkerbek' uit Herselt na een bezoekje aan de zaak. Wilt u ontdekken waar u hen kan vinden of wenst u contact met hen op te nemen? Dat kan via de landingspagina die zij lieten maken door Click+. Met deze miniwebsite zijn zij erg tevreden en ze delen dan ook met plezier hun mening: "Het resultaat dat wij uit het werk van Proximedia halen, de service en de communicatie naar ons toe zijn echt de moiete waard en de reden waarom we al 3 jaar klant zijn".

www.ijsdelekkerbek.be 2230 Ramsel 29 juni 2016