Groenwerken Jorn

"Goede opvolging en service": verklaart Jorn Poel die een uniek tuinbedrijf heeft in Heusden en 6 maanden samenwerkt met Click +

Jorn Poel www.groenwerkenjornpoel.be 3550 Heusden 31 oktober 2017

Merckaert Alain

Al 3 jaar werkt Merckaert Alain, die een electriciteitsbedrijf heeft in Grammont, samen met Click+: "Nu heb ik een goede en duidelijke website!"

Merckaert Alain www.merckaert-alain.be 9500 Grammont 26 oktober 2017

Auto’s 94

Wim Nauwelaers heeft een autobedrijf in Rumst en is zeer tevreden over zijn samenwerking met Click+: "Mijn website is zeer goed gemaakt!"

Wim Nauwelaers www.autos94.be 2840 Rumst 26 oktober 2017

De dakchirurg

Patrick doet aan professionele dakwerken en werkt al ongeveer 2 jaar samen met Click+, hij is dan ook zeer tevreden over zijn website.

Patrick www.vhp-dakwerken.be 2180 Ekeren 25 oktober 2017

Tersago Technics

Tijl Tersago is al 2 jaar klant bij Click +. Nadat hij zijn budget verhoogde krijgt hij voldoende aanvragen voor zijn electriciteitsbedrijf "Ik zit volzet tot volgend jaar!"

Tijl Tersago www.tersagotechnics.be 9280 Wieze 24 oktober 2017

Senza

Marjan die in de gemeente Antwerpen een modewinkel beheert, is te spreken over haar samenwerking met Click + "alles wordt snel gedaan!"

Marjan www.senza-mode.be 2270 Herenthout 24 oktober 2017

Schroothandel

Voor zijn eenmanszaak in Lembeke maakt Jango Van Steenkiste al 2 jaar gebruik van de service van Click +. Hij liet ons weten dat zijn website professioneel oogt en dat de aanpassingen snel uitgevoerd worden."

Jango Van Steenkiste www.schroothandelaar-vansteenkiste.be 9971 Lembeke 23 oktober 2017

Thuisverpleging Annabel

Als thuisverpleger in de regio Genk, is Annabel Theunis zéér tevreden over de bewezen diensten van Click +: "Super rendement en goede opvolging!", aldus Annabel.

Annabel Theunis www.thuisverpleging-annabel.be 3600 Genk 19 oktober 2017

De Bruyn Bram Grondwerken

Bram De Bruyn die al 6 jaar klant is bij Click + is trotste eigenaar van zijn grondwerkbedrijf. Door de samenwerking met Click + kan hij makkelijker zijn website beheren "mijn website is goed vindbaar en alles kan vlot aangepast worden"

De Bruyn Bram www.bdb-grondwerken.be 9190 Kemzeke 19 oktober 2017

Tuinsfeer

Bert Neujens werkte een half jaar samen met Click + voor zijn tuinbedrijf Tuinsfeer BVBA. Zijn mening over onze samenwerking luidt als volgt "Ik heb echt een verhoogde zichtbaarheid op Google"

Bert Neujens www.tuinsfeer-neujens.be 2560 Nijlen 19 oktober 2017

Mister Floor

Robbie Hessens die het goedlopend vloerbedrijf 'Mister floor' heeft in Gent, is al 4 jaar trouwe klant van Click +

Robbie Hessens www.mfgent.be 9050 Ledeberg 12 oktober 2017

Pauwels Dirk

Dirk uit Kalmthout doet aan thuisverpleging. Het zit hem in hart en nieren om mensen te verzorgen en te ondersteunen in hun gezondheid. Sinds kort trekt hij meer en meer klanten aan, dat komt omdat hij samenwerkt met Click+ sinds 6 maanden. Dirk is zeer tevreden van zijn website en als hij iets wil aanpassen kan dat direct met de snelle service zegt hij.

Pauwels Dirk www.thuisverplegingpauwelsdirk.be 2920 Kalmthout 11 september 2017

Bakkerij Robin

Op zoek naar een warme bakker in de regio Wilrijk? Neem dan eens een kijkje bij bakkerij Robin. De dagelijks verse producten, patisserie, taarten en ontbijten, doen u zeker het water in de mond krijgen! Neem contact op met deze zaak dankzij hun landingspagina van Click+. Een miniwebsite waar zij tevreden over zijn. Zeker over de opzet van de website, die heel vlot verlopen is.

Robin Wytynck www.bakkerijrobin.be 2610 Wilrijk 17 augustus 2017

Tuinen Goossens

Bent u op zoek naar een tuinman in Bonheiden? Dan is Tuinen Gossens uw perfecte partner. Voor al het onderhoud aan uw tuin, kan u bij deze professionele tuinierder terecht. Op zijn landingspagina van Click+ ontdekt u al zijn diensten. Jens, zaakvoerder van dit bedrijf, is een tevreden klant van Click+ en zou onze diensten aanraden aan anderen.

Jens Goossens www.tuinwerken-goossens.be 2820 Bonheiden 25 juli 2017

Norba

Frank Backx is een vakkundige hogedrukreiniger. Zijn bedrijf Norba bestaat ondertussen al 3 jaar en sinds 1 jaar is hij ook klant bij Click+. Hij is gelukkig met deze samenwerking omdat ze een groot pakket van diensten aanbieden waar hij gebruik van kan maken en ze het hele plaatje verzorgen.

Frank Backx www.reinigings-partner.be 2260 Oevel 13 juli 2017

Meeus Eddy

Voor werken aan uw dak in de buurt van Lanaken moet u bij Eddy Meeus zijn! Eddy is een betrouwbare dakwerker met een eerlijke service en duidelijke afspraken. Meer informatie over zijn diensten kan u altijd vinden op zijn website die gemaakt is door Click+. Hij is erg tevreden van en is van mening dat het erg professioneel en overzichtelijk gemaakt is. Ook is er een goede opvolging van zijn website door Click+.

Meeus Eddy www.em-dakwerken.be 3620 Lanaken 12 juli 2017

Bacotec

Als u op zoek bent naar een aannemer in beton- en laswerken in Tienen dan kan u zeker en vast gebruik maken van de diensten van Bacotec. Ze leveren kwaliteitswerk en een vriendelijke service. Voor contact met potentiële klanten maken ze gebruik van Click+. Met deze partner hebben ze regelmatig contact en hun site wordt regelmatig opgevolgd.

Bacotec www.bacotec.be 3380 Bunsbeek 11 juli 2017

Vounckx Tom

Kan uw gevel wel een opfrissing geburiken? Dan bent u bij Voegwerken Tom Vounckx op het juiste adres! Dit familiebedrijf laat uw gevel weer stralen zaols vroeger. Het bedrijf maakt gebruik van Click+ voor al hun online diensten dat hen voorziet van een goede site en zorgt voor meer rendabiliteit.

Vounckx Tom www.voegwerken-tomvounckx.be 3200 Aarschot 4 juli 2017

AT thuisverpleging

Zorg draag je niet alleen, dat is het motto van AT thuisverpleging ui Sint-truiden! Het team das bestaat van drie ervaren verplegers heeft als doel de beste zorgen te bieden voor hun patiënten. Om online in contact te treden met potentiële klanten werken ze samen met Click+ dat ervoor zorgt dat hun landing pages makelijk aangepast kunnen worden. Ook calltracking vinden ze een positief aspect aan de dienst.

Annemie Tits www.at-thuisverpleging.be 3800 Brustem 4 juli 2017

IRS Design

Voor zowel schilderwerken, behangwerken als schrijnwerken kan u terecht bij IRS Design uit Stokrooie bij Hasselt. Deze betrouwbare partner klaart elke klus en zorgt voor een stipte service in ieder project. U kan altijd contact met IRS Design opnemen dankzij hun website. Deze is gecreëerd door Click+ die hem een totale service biedt.

Schruers Romain www.irs-design.be 3511 Stokrooie 4 juli 2017

Schrijnwerken Richard Wouters

Richard Wouters heeft al meer dan 25 jaar ervaring met schrijnwerken en is ongetwijfeld de persoon in de provincie Antwerpen waarop u kan rekenen voor al uw houtwerken. U kan beroep doen op de diensten van zijn bedrijf op zijn website van Click+ waarop hij veel aanvragen krijgt.

Richard Wouters www.schrijnwerker-rw.be 2910 Essen 28 juni 2017

De Steenkorf

Wilt u een stijlvolle en mooie steenkof in uw tuin? Dan zit u bij De Steenkorf in Nijlen ongetwijfeld goed. Indien u meer te weten wilt komen over zijn diensten, kan u dat altijd vinden op zijn mooie website van Click+ die erg professioneel overkomt naar zijn mening.

Tom De Ridder www.desteenkorf.be 2560 Kessel  28 juni 2017

My Happy Raggies

Blije Raskatten kan u vinden bij My Bappy Raggies te Herentals. Op hun landingspagina van Click+ ontdekt u al hun diensten. Zij vinden de service die wij hen aabieden zeer fijn en geven ons dan ook een 5/5 als het over onze dienstverlening gaat.

Alfons Huygen www.myhappyraggies.be 2200 Herentals 8 juni 2017

Thuisverpleging Annabel

Heeft u nood aan kwalitatieve thuisverpleging in de buurt van Genk? Doe dan een beroep op thuisverpleging Anabel. Op haar website van Click+ kan u haar gemakkelijk contacteren. Zelf is zij super tevreden over de samenwerking met ons team. Ook de respons die ze krijgt van de website vindt ze fantastisch.

Anabel Theunis www.thuisverpleging-annabel.be 3600 Genk 12 april 2017

to GlaS Repair

Bij Auto Glas Repair zijn ze zeer tevreden over de AdWords campagne die zij hebben lopen bij Click+ en willen het dan ook aan iedereen aanraden. Zelf zijn zij actief in het vervangen van autoramen.

Danny De Deckers www.autoglasrepair.be 2630 Aartselaar 30 maart 2017

Boel Tony

Al uw pleisterwerken, werken aan uw gevel, kelder of isolatie kan u uitbesteden aan Tony Boel die een bloeiende onderneming runt in Aalst. Hij koos voor een landingspagina en een Adwords campagne van Click+ voor de extra boost van verspreiding, buiten de regio waarin hij woont.

Boel Tony www.pleisterwerken-boel.be 9300 Aalst 16 maart 2017

Smuk

In het Oost-vlaamse Aalst kan u steeds terecht bij de firma SMUK als u op zoek bent naar goede zonweringen. Zij hebben met Click+ een samenwerking aangegaan om beter gevonden te worden op de zoekmotoren en dat is een succes! Ze lieten ons weten dat hun vindbaarheid echt super goed is.

Smuk smuk.be 9320 Erembodegem 11 maart 2017

VDS

Gaat u verhuizen en zoekt u nog enkele professionele verhuishanden, liftservice of meubelbewaring? Neem dan zeker eens contact op met VDS Lift in Opwijk. Op hun landingspagina van Click+ kan u hen gemakkelijk bereiken. Over de samenwerking met ons zijn ze trouwens zeer positief: "We hebben veel visibiliteit op het internet en elke maand krijg ik zeker zo'n 10-tal aanvragen binnen via de landingspagina", aldus een positieve klant van Click+

VDS www.vds-lift.be 1745 Opwijk 1 maart 2017

Elektro Bries

Bij Elektro Bries zijn ze tevreden over de AdWords campagne die ze door Click+ laten beheren. De zichtbaarheid die zij hebben bij opzoekingen en de positie die ze scoren in de zoekmachines zijn allemaal zeer grote pluspunten voor hen.

Bries www.elektrobries.be 3118 Werchter 1 maart 2017

ESS Milieuadvies

Op zoek naar een veelzijdige milieudeskundige in Peer? Dan moet u bij ESS Milieuadvies zijn. Zij zorgen ervoor dat u steeds over de juiste attesten en documenten beschikt voor uw gronden. Lode Hubrechts ging een jaar geleden in zee met Click+ en kreeg een landingspagina met een op maar gemaakte AdWords campagne. Hij liet ons weten dat hij super tevreden is over de resultaten en respons die hij krijgt dankzij deze website.

Lode Hubrechts www.ess-milieuadvies.be 3990 Peer 27 februari 2017

De Vriendt Yvan – Sylvan

Over het algemeen is Yvan De Vriendt tevreden over zijn landingspagina van Click+. Hij vindt der website goed, het design zit in orde en ook de teksten zijn voor hem goed geschreven.

De Viendt Sylvan www.schilderwerkendevriendt.be 9200 Dendermonde 23 februari 2017

Van Doninck Michelle

Michelle Van Doninck is kapster aan huis en koos ongeveer een jaar geleden voor de diensten van Click+. Zij heeft zowel een Adwords campagne als een landingspagina bij ons. Deze minisite zou ze zeker aan anderen aanraden. Ook de dienst na verkoop vindt ze een zeer groot pluspunt. Uit de campagne haalt haar bedrijf een goed rendement.

Michelle Van Donick www.kapster-aan-huis-michelle.be 2200 Herentals 21 februari 2017

Ooms Comm. V

Luc Ooms is met zijn tandartenpraktijk al 2 jaar klant bij Click+. Hij heeft ons verteld dat hij graag met ons samenwerkt en dat dankzij deze samenwerking zijn praktijk gemakkelijk te vinden is.

Luc Ooms www.tandartslucooms.be 2600 Berchem 20 februari 2017

’t Fermetje

De correcte overeenkomst die Anja Van Den Broecke gesloten heeft met Click+, valt zeer sterk in de smaak. Ook de snelle service die wij aanbieden en de duidelijke website vindt zij zeer goed. Ze is dus heel positief over onze dienstverlening aan har Grill restaurant 't Fermetje.

Anja Van Den Broecke www.t-fermetje.be 8434 Lombardsijde 29 november 2016

David Achiel

David Achiel is een vakman die u kan helpen met de aanleg van uw oprit en terras. Al sinds 2013 is hij klant van Click+. Hij wou ons dan ook laten weten dat hij geen enkel probleem heeft met onze dienstverlening en dat zowel zijn Adwordscampagne en Landingspagina tot in de puntjes verzorgd worden.

David Achiel www.davidachiel.be 8460 Roksem 29 november 2016

Bouwbedrijf Saloe

Met de resultaten die ze uit hun landingspagina van Click+ halen zijn ze bij Bouwbedrijf Saloe zeer tevreden. Ook het uitzicht van de website vinden zij zeer mooi.

Sabe www.bouwbedrijfsaloe.be 2440 Geel 9 november 2016

Cool & Heat Solutions

Dirk Verbert van Cool & Heat Solutions liet ons weten dat hij zeer tevreden is over onze diensten. Zeker het rendement die hij uit zijn AdWords campagne en landingspagina van Click+ haalt vindt hij zeer positief.

Dirk Verbert www.cool-heat.be 2100 Deurne 17 oktober 2016

Salubre

Ongeveer drie jaar geleden koos kinesist Salubre voor de service van Click+. De zeer goede dienstverlening die wij hen aanbieden spreekt hen erg aan.

Salubre www.kinesistvoorsporters.be 8560 Moorsele 17 oktober 2016

Callewier & Co

Callewier & Co is 7 jaar geleden in zee gegeaan met Click+. Als ze ons een score op 5 mogen geven, krijgen we sowieso een 4. Het is voornamelijk de goede opvolging die wij aan hun project geven die hen tevreden maakt over onze samenwerking ook het totaalpakket dat wij aanbieden sprak hen enorm aan.

Bjorn Callewier www.callewierenco.be 8570 Anzegem 17 oktober 2016

Hippo Screen

E. Cuyers zou Click+ zeker aanbevelen aan anderen en dat voornamelijk omdat wij voldoende opvolging geven aan zijn project. Vier jaar geleden koos hij voor een samenwerking en geeft ons vandaag een 4 op 5 voor onze dienstverlening.

Erik Cuyers www.hippo-screen.be 2400 Mol 29 september 2016

Simons Hugo

Hugo Simons voert renovatie-, vloer- en tegelwerken uit en is uw geschikte aannemer voor werken binnen en buiten! Op zijn landingspagina van Click+ is het mogeliijk om contact met hem op te nemen. Waarom hij een tevreden klant is van ons? Hij vindt onze minisite heel interessant om nieuwe klanten te vinden en is tevreden met onze samenwerking.

HuGo Simons www.hugo-simons.be 2180 Ekeren 19 september 2016

Chapewerken Verheyen-Pemen

Klanten die beroep doen op de diensten van Click+ kunnen rekenen op een team dat alles in het werk stelt om een website of landingspagina een goede visibiliteit te geven. Dat maakt Jan Verheyen van het bedrijf Chapewerken Verheyen-Pemen zo tevreden. Hij vertelt dat sinds de samenwerking met de dienst van Proximedia, zijn visibiliteit van zijn bedrijf is gestegen en dat hij zeker niet kan klagen over de service.

Jan Verheyen www.chapewerkenvp.be 2322 Minderhout 9 augustus 2016

Debser

"Al jaren word ik goed geholpen door het team van Online. Toen ik 6 jaar geleden met hen in zee ging, hebben ze mij altijd goed bijgestaan", aldus Johan De Brier, zaakvoerder van de horecazaak 'Vredezaak".

Johan De Brier www.vredezaal.be 3078 Everberg 26 juli 2016

Dakwerken De Pourcq

Online en Click+ aanbevelen aan vrienden, familie en kennissen is voor Dakwerken De Pourcq geen probleem aangezien ze zo tevreden zijn over onze service. Ongeveer 11 jaar geleden besloten zij om met hun bedrijf in dakwerken een samenwerking aan te gaan met Proximedia. Daar hebben ze, naar hun getuigenis, nog geen spijt van.

Geert De Pourcq http://www.dakwerkdepourcq.be/ 8970 Zulte 25 juli 2016

Pas de Panique Coiffure

"Click+ is echt een aanrader. Ik liet een landingspagina door hen opstellen en ze beheren mijn Adwords campagne. De vlotte samenwerking die hiermee steeds gepaard gaat, is top", aldus Priscilla Diericx over het e-marketingagentschap van Proximedia. Omdat iemand in haar familie positief was, heeft zij 2 jaar geleden besloten om ook in zee te gaan met ons.

Priscilla Diericx http://www.pasdepaniquecoiffure.be/ 9820 Merelbeke 25 juli 2016

t Magazijntje

Zit er een patissier in jou verborgen, maar weet u niet goed waar u al die speciale spulletjes moet halen? Ga in Ham op bezoek bij 't Magazijntje en ontdek alles wat u nodig heeft. Marc Splets wou zes jaar geleden meer bekendheid vergaren op het internet en voornamelijk stijgen in de zoekmachines. Hij vindt Click+ dan ook een goed product.

Mitch Theuns http://www.magazijntje.be/ 3945 Ham 25 juli 2016

Cleemput & De Visscher BVBA

Dakwerken Cleemput de Visscher is een bedrijf in Dendermonden dat al meer dan 20 jaar ervaring heeft in het oplossen van problemen aan daken. Om meer klanten te krijgen, kozen zij voor een internetoplossing van Proximedia. Met een Adwordscampagne en een eigen landingspagina kunnen zij al 2 jaar genieten van meer cliënteel dankzij Click+,

Cleemput Preben  http://www.dakwerkencleemputdevisscher.be/ 25 juli 2016

Robeco

Wilt u uw schoorsteen laten vegen, maar heeft u niet meteen een vakman die u kan helpen. Wie weet is Robeco wel uw partner voor deze werken. Ontdek op hun miniwebsite, die zij lieten maken door Click+, waarmee zij u van dienst kunnen zijn. Over deze site zijn ze zeer tevreden en ze laten ons weten dat ze er veel rendement uit halen. Ook de overige diensten die we aanbieden vinden zij zeker de moeite waard.

www.schoorsteenveger-robeco.be 2560 Nijlen 19 juli 2016

Chimotoivo

Tom en Whitney Rooms hebben van hun passie voor honden hun beroep gemaakt en hebben samen een hondenwassalon opgericht, hier kan u ook op zoek gaan naar een nieuwe viervoeter of uw hond eens op vakantie sturen. Zij gingen in zee met Click+ om deze diensten te bundelen op een landingspagina. Tom vertelt iets meer over deze samenwerking: "Ik heb geen klachten over de website van Click+, hij is heel duidelijk en ook over de dienstverlening ben ik zeker tevreden."

Tom Rooms www.chimotoivo.com 9940 Ertvelde 19 juli 2016

Interieur David Louwagie

"De duidelijke website die Click+ voor ons gemaakt heeft en de respons die wij hierop krijgen, stemmen ons echt tevreden", aldus David Louwagie die al 6 jaar klant is bij Click+ met zijn interieurzaak.

19 juli 2016

Artitec Fotografie

De reden waarom de onderneming Artitec Fotografie Click+ zou aanraden is simpel: ze zijn tevreden over de reclame die over hun zaak verschijnt op Google en ook de dienstverlening vinden zij van goede kwaliteit.

Frederik Bogaert http://www.artitec.be/wp/ 9240 Zele 19 juli 2016

De Lekkerbek

Smelt voor de ijsjes van het salon 'De Lekkerbek' uit Herselt na een bezoekje aan de zaak. Wilt u ontdekken waar u hen kan vinden of wenst u contact met hen op te nemen? Dat kan via de landingspagina die zij lieten maken door Click+. Met deze miniwebsite zijn zij erg tevreden en ze delen dan ook met plezier hun mening: "Het resultaat dat wij uit het werk van Proximedia halen, de service en de communicatie naar ons toe zijn echt de moiete waard en de reden waarom we al 3 jaar klant zijn".

www.ijsdelekkerbek.be 2230 Ramsel 29 juni 2016

Ter Scoete

De resultaten die de taverne Ter Scoete uit haar website van Online haalt zijn voor hen zeer positief. Ook dankzij de vindbaarheid op het internet en via zoekmachines zijn zij al 8 jaar tevreden klant van Proximedia.

www.terscoete.be 3980 Tessenderlo 29 juni 2016

Paul Moens

Architect Paul Moens neemt alle bouwprojecten die hij binnen krijgt serieus en werkt ze uit tot in detail. Dat wouden wij met zijn website ook doen. Na 14 jaar klant te zijn bij Online deelt hij zijn ervaring: "Ik zou jullie echt aanbevelen aan anderen, zeker omdat ik zelf content ben over mijn website en het materiaal dat ik bij jullie heb aangekocht", aldus Paul.

Paul Moens www.paulmoens.be 3300 Tienen 22 juni 2016

Wasserij Sint Roch

De industriële wasserij "St. Roch" uit Halle is een goede klant bij Proximedia. Ze hebben ervoor gekozen om bij ons meerdere contracten aan te gaan, zowel bij Click+, Online als bij Bizbook Channel, Zij vinden de website en bedrijfsvideo zo interessant en mensen die weinig knowhow hebben of weinig tijd, kunnen hier volgens hen zeker iets aan hebben.

www.wasserij-blanchisserie-st-roch.be 1500 Halle 21 juni 2016

Copy Shop Repro Printing

Copy Chop Repro heeft al 12 jaar vertrouwen in Proximedia. Onze klant koos voor Click+ en Online, de stabiliteit die deze twee merken hem geven, vindt hij zeker positief en een reden om over ons te praten met andere professionals.

Roland Verhelst www.reproprintingvilvoorde.be 1800 Vilvoorde 20 juni 2016

Neirynck Isolaties

Al twee jaar is het bedrijf Neirynck Isolaties tevreden over de professionele samenwerking met Click+ en Online. De opvolging die wij aan hen geven, maakt hen erg gelukkig. De ervaring van de klant van Proximedia is dus positief.

www.neirynck-isolaties.be 8210 Zedelgem 20 juni 2016

De Spreedonken

Bij "De Spreedonken" is het mogelijk om met grote groepen te logeren. Het kamphuis is gelegen in de Kempen, maar u ontdekt meer informatie over het verblijf op hun landingspagina van Click+. Hun samenwerking met ons team, die al 3 jaar loopt, verloopt goed. Zelf zijn ze zeer positief over de aanvragen die via deze website binnenkomen.

www.despreedonken.be 2491 Olmen 13 juni 2016

Ecoflames

Al de diensten die Natalie Verhoeven afneemt bij Proximedia zou zij aanbevelen bij haar kennissen, vrienden en familie. En dat voor de goede service, goede en duidelijke informatie, de eerlijke prijs en het goede resultaat dat zij behaalt dankzij haar website en Adwords campagnes van Click+ voor het bedrijf Ecoflames.

Natalie Verhoeven www.ecoflames.be 2990 Wuustwezel 31 mei 2016

Orthopedie ’t Park

Click+ is de oplossing van Proximedia die gekozen wordt voor de landingspagina's en de zoekmachine optimalisatie. Daarom koos ook Karoline D'Haene van Orthopedia 't Park voor onze diensten. Wat hij zo tevreden maakt? De eenvoudige, duidelijke minisite waarop je geen uren zoekwerkt hebt om iets op terug te vinden. Ook onze klantvriendelijkheid en de maandelijkse statistieken die zij van ons ontvangt over haar Landingspagina zijn voor haar zeer grote pluspunten.

Karoline D'Haene www.t-parkorthopedie.be 8870 Emelgem 25 mei 2016

Dirk Dyck

Het boekhoudkantoor van Dirk Dyck werd 5 jaar geleden online in de kijker gezet door de diensten van Proximedia. Zowel Online en Click+ werden gekozen door Dirk als oplossing voor zijn digitale aanwezigheid. De publiciteit die deze keuzes hem opbrengen, is voor hem heel belangrijk.

Boekhoudkantoor www.dirkdyck.be 2500 Lier 20 mei 2016

TM Technics

De diensten van Proximedia vallen bij TM Technics erg in de smaak. Het bedrijf biedt ondersteuning van technische problemen en helpt bouwbedrijven met chemische oplossingen. De zaakvoerders kozen in 2010 voor een website van Online en lieten in 2012 een Adwords campagne aanmaken door Click+. De goede service die wij aanbieden en de telefonische hulp die zij verkrijgen, zijn de belangrijkste redenen waarom zij met ons blijven samenwerken.

Chemische oplossingen www.tm-technics.eu 3640 Kinrooi 18 mei 2016

De Kaashoeve

Acht jaar geleden ging 'De Kaashoeve' in zee met Proximedia. Ludo Van Kolen koos sindsdien voor de oplossingen Click+, Bizbook Channel en Online. Het feit dat hij snel verder geholpen wordt, dat onze teams erg vriendelijk zijn en de rentabiliteit die onze diensten hem opbrengen maken dat hij een tevreden klant is.

Ludo Van Kolen www.dekaashoeve.be 2900 Schoten 16 mei 2016

OptimaT

Marianne Descure van het bedrijf OptimaT biedt een passende en duurzame tewerkstelling aan mersonen met een arbeidshandicap. Acht jaar geleden leerde zij Proximedia kennen en heeft ook een contract getekend bij Bizbook Channel. Ze vindt dat het concept van de bedrijfsvideo erg goed in elkaar zit.

Marianne Descure www.optimat.info 8810 Lichtervelde 13 mei 2016

CD Consult

Vier jaar terug hoorde Franky Casters voor het eerst over Click+ dankzij een collega van hem. Hij was overtuigt van deze diensten en besloot om een contract aan te gaan. Het is vooral de service die wij aanbieden aan onze klanten die hem zo enorm aanspreekt.

Machines www.cd-consult.eu 3660 Opglabbeek 12 mei 2016

Dakwerken Leroy

"Click+ werkt heel goed aan mijn landingspagina en aan mijn adwordscampagne. Ik kan echt zeggen dat hun service top is", aldus Hendrik Leroy van Dakwerken Leroy BVBA die al 4 jaar een tevreden klant is.

Hendrik Leroy www.dakwerken-leroy.be 2250 Olen 5 mei 2016

Schilderwerken Dirk

Online heeft de website van Schilderwerken Dirk gemaakt en Click+ verzorgt de Adwordscampagne van deze website. Er zijn veel redenen waarom zij al ongeveer 12 jaar tevreden zijn met onze diensten: het rendeert goed, ze krijgen regelmatig een update en onze diensten zijn erg bereikbaar,

Vanderhoven Dirk www.schilderbedrijf-vanderhoven.be 3620 Lanaken 4 mei 2016

Kempeneers Inge

Inge Kempeneers baadt sinds 2013 haar eigen koffiehuisje ' 't Schuurke' uit in Poederlee. In dat mooie pand kan u terecht voor een goede koffie of een lekker ontbijt. Om via internet mensen te bereiken, koos zij twee jaar geleden voor Click+: "Mijn landingspagina zit echt goed in elkaar en ik krijg er veel positieve reacties op. Wij gaan hier zeker niet over klagen, integendeel, wij raden het zeker aan anderen aan", aldus Inge.

Koffiehuisje www.koffiehuis-schuurke.be 2275 Lille 4 mei 2016

Miekemus

Mieke Verheyen koos ongeveer 4 jaar geleden voor de diensten van Proximedia. Meer bepaald koos zij voor Click+ en Bizbook Channel om aan haar bedrijf 'Miekemus' de nodige aandacht te geven. "Omdat de teams altijd klaar staan om mij te helpen en alle problemen meteen oplossen, wil ik hen zeker aanraden aan iedereen die hun diensten kan gebruiken", aldus Mieke.

Mieke Verheyen www.gildenhuis-meerhout.be 2450 Meerhout 2 mei 2016

Mapimo

Heeft u een vergaderzaal nodig? Die kan u gemakkelijk huren bij De Finale in Berchem. Hun grote en interessante zalen kan u ontdekken op hun landingspagina of via hun bedrijfsvideo. Deze klant van zowel Click+ als van Bizbook Channel is erg tevreden met de contracten die zij ongeveer 3 jaar geleden tekenden bij ons. Ze vinden het resultaat erg mooi en kunnen zeggen dat het goed rendeert.

De Finale www.mapimo.be 2600 Berchem 2 mei 2016

A.A.A Taxis

A.A.A. Taxis is erg tevreden met de klantvriendelijkheid van Click+. Voor het taxibedrijf verzorgt ons team de adwordscampagne en dat doen ze met alle zorg en professionaliteit, net zoals bij al onze andere klanten.

Taxi Snel www.taxisnel.be 8000 Brugge 28 april 2016

Stercko VOF

Als gespecialiseerde lasser richtte Geert Sterckx ‘Stercko VOF Laswerken’ op om zijn professionele diensten aan te bieden aan een groter publiek. Daarom koos hij ook voor Online. Zijn website staat ongeveer zes jaar op het web en met de dienstverlening van het team van Online spreekt hem erg aan.

Geert Sterckx www.sterckovof.be 2440 Geel 26 april 2016

Latui Daisy

Net zoals Latui Daisy verwachten al de klanten van Click+ met een landingspagina dat ze veel contactaanvragen zullen krijgen. En bij Daisy, die een schoonheidsinstituut heeft, is dat zeker het geval. 2 jaar geleden is zij met ons een samenwerking aangegaan en ze kan nu al zeggen dat ze dankzij haar minisite van Click+ al veel vaste klanten heeft gekregen.

Schoonheidsinstituut www.schoonheidsinstituutdaisy.be 3890 Gingelom 25 april 2016

Dakwerken Neven Bart

"Via de landingspagina's die wij bij Click+ hebben laten aanmaken, krijgen wij enorm veel offerteaanvragen binnen, dat is echt fantastisch voor ons bedrijf", aldus de zaakvoerder van Dakwerken Neven Bart, die met hun zaak al 2 jaar klant zijn.

Neven Bart www.bartneven.be 3740 Bilzen 25 april 2016

Luxe Car Wash

Luxe Car-Wash uit Vilvoorde is al 5 jaar klant bij ons. Ze nemen diensten af bij Click+, Bizbook Channel en Online. Wij laten hen aan het woord:"De diensten van Proximedia gaan mee met hun tijd. Dankzij de evolutie van de technologie die zij goed op de voet volgen en de opvolging die ik krijg van hen, ben ik al 5 jaar klant".

Car-Wash www.luxecarwash.be 1800 Vilvoorde 25 april 2016

SKC Belgium

Stephan Koopmans koos 10 jaar geleden voor voor de diensten van Online. Omdat hun website nog rendabelere te maken, gingen zij in 2013 ook in zee met Click+. Met hun bedrijf in ambachtelijk werk vervaardigen zij gierijzeren ornamenten.

Stephan Koopmans www.skc.be 3550 Heusden-Zolder 25 april 2016

Splinterz

Het resultaat dat Splinterz met hun adwordscampagne boeken dankzij Click+ is een van de belangrijkste redenen waarom ze al 8 jaar klant zijn en onze dienst zouden aanraden bij anderen. Andres Bonheure maakt met zijn bedrijf meubelen op maat, bouwt standen en veel meer.

Andres Bonheure www.splinterz.be 9000 Gent 25 april 2016

All Cleaning

Het schoonmaakbedrijf All Cleaning wou 2 jaar geleden meer klanten aantrekken en deed dat met een landingspagina van Click+, De professionele schoonmaakdienst uit Hoboken vindt de service die aangeboden wordt door ons team erg positief.

Schoonmaakbedrijf www.allcleaningschoten.be 2660 Hoboken 18 april 2016

Doop Philippe

Specialst in het bouwen van serres zijnde, wist Philippe Doop hoe belangrijk het is om een goede website te hebben. Hij koost voor de landingspagina's van Click+ en een adwordscampagne. We laten hem aan het woord "Click+ is een interessante dienst voor kleine bedrijven met een klein budget. Ik kan spreken van een mooi resultaat".

Bouwen van serres www.maserre.be 8890 Dadizele 13 april 2016

Kapsalon Jenny

Ongeveer 7 jaar geleden werd Kapsalon Jenny klant bij Proximedia. De diensten Click+, Bizbook Channel en Online hebben ondertussen geen geheimen meer voor hen en ze zijn er tevreden mee. Ze vinden ook dat deze producten echt werken, als je een goede website hebt.

Kapsalon www.kapsalonjenny.be 3010 Kessel-Lo 12 april 2016

’t Bolle Buikje

Bent u in blijde verwachting van een kindje? Neem dan een kijkje op de website van 't Bolle Buikje en ontdek hun assortiment aan doopsuiker, cadeautjes, drukwerk, etc. Hun website wordt trouwens onderhouden door Click+. Daar is Nancy Dullers van 't Bolle Buikje erg tevreden over: "Het is echt een professionele samenwerking met een dienst die weet waar ze mee bezig zijn".

Zwangerschapskleding www.bollebuikjediest.be 3290 Diest 12 april 2016

Maatwerk De Clercq

De prijs-kwaliteitsverhouding van de diensten van Click+, Bizbook Channel en Online vindt David De Clercq erg positief. Hij is met zijn bedrijf in interieur maatwerk al 8 jaar klant van Proximedia en hij vindt ook dat er hem een goede service aangeboden wordt.

Declercq David www.maatwerk-declercq.be 9230 Massemen 12 april 2016

SAIS

Met een landingspagina van Click+ bezit u een miniwebsite die mensen aanspoort om contact met u op te nemen. Dat vond ook de BVBA Sais heel erg belangrijk. Omdat Click+ voor hen een goed resultaat heeft geboekt en wij een goede service aanbieden zijn zij al 4 jaar klant bij ons.

Renovatiewerken www.saisbvba.be 8400 Oostende 11 april 2016

KSA-Solutions

Bij Click+ creëerden we de landingspagina en onderhouden we al vier jaar de Adwordscampagne van KSA-Solutions, een verhuurbedrijf in aanhangwagens. Kenny Van der Vloet wist ons te vertellen dat zijn minisite ook echt rendeert en hij onze diensten zeker zou aanbevelen.

Kenny Van der Vloet www.ksa-solutions.com 2260 Westerlo 5 april 2016

Garage Van Hal Tom

Één van de vertegenwoordigers van Click+ ging drie jaar geleden langs bij garage Van Hal Tom. Daar waren ze geïnteresseerd in onze diensten en gingen een contract aan. Tom Van Hal is nog altijd tevreden over onze goede samenwerking.

Van Hal Tom www.garage-vanhal.be 2990 Wuustwezel 4 april 2016

All Measure Furniture

All Measure Furniture is een van onze vele klanten die meerdere internetoplossingen kiest bij Proximedia. Met een contract bij zowel Click+, Online als bij Bizbook Channel is Jacky Scholiers, zaakvoerder, heel tevreden. Hij vindt dat al onze merken professioneel te werk gaan en zou onze diensten dan ook aanraden aan zijn kennissen.

Maatwerken, maatkasten http://www.amf-maatkasten.be 2160 Wommelgem 4 april 2016

Tuincenter Defever

Met een website van Online, een Adwordscampagne bij Click+ en een bedrijfsvideo van Bizbook Channel is Tuincenter Defever een vaste klant bij Proximedia. Johan Defever vindt onze samenwerking goed en is tevreden dat die zo vlot verloopt.

Johan Defever www.tuincenter-defever.be 8470 Gistel 4 april 2016

Horik

Rik Hollevoet is klant bij Click+ sinds 2014 en wist ons te vertellen dat hij dankzij onze samenwerking zeer veel aanvragen binnen krijgt voor houtskeletbouw.

Rik Hollevoet www.horik.eu 8650 Houthulst 24 maart 2016

Robrechts Roger

Roger Roberechts baadt een restaurant uit in Herselt en koos tien jaar geleden voor enkele diensten van Proximedia. De merken Click+ en Online bevallen hem enorm en hij zou ze zeker aanbevelen aan anderen omwille van de goede service.

Restaurant 2230 Herselt 24 maart 2016

MR Projects BVBA

MR Projects BVBA is klant bij Click+ en Online. Een goede combinatie voor een kwalitatieve website. En daar denken ze bij MR Projects niet anders over. Zij vinden dat wij een goede begeleiding geven en zo hun website altijd kunnen verbeteren.

Eervaren schrijnwerker in Geel www.mrprojects.be 2440 Geel 23 maart 2016

GCV Smuk Dag

"Met mijn bedrijf Smuk Dag ben ik al een jaar klant bij Click+. Wij doen aan binnenhuisinrichting en schrijnwerken. Ik heb een Landingspagina laten creëren door het team van Click+ en zij beheren ook mijn campagnes. Ik zou hen zeker aanraden aangezien ik erg tevreden ben van het resultaat", aldus Bert Janssens van GCV Smuk Dag.

Bert Janssens www.smukdag.be 2340 Beerse 17 maart 2016

Vandenberghe Ingrid

Ingrid Vandenberghe is zo tevreden over onze samenwerking, dat ze sinds 2014 al gekozen heeft voor drie merken van ons: Bepoint, Click+ en Online. Ze heeft ons leren kennen via prospectie en is heel blij met onze service.

Herbalife independent distributor www.slankfit.be 8600 Diksmuide 15 maart 2016

American Cars De Praeter

7 jaar geleden koos Alain De Praeter om met zijn zaak American Cars in zee te gaan met Online. Hij verkoopt amerikaanse onderdelen voor Oldtimers en weet ons te vertellen dat hij enorm tevreden is van de service die Online hem aanbiedt en koos voor zijn website daarom ook voor de diensten van Click+

American Cars verdeller www.americancars-depraeter.com 1560 Hoeilaart 10 maart 2016

IG Dak

Als klant bij Click+ en Online is IG Dak heel tevreden met de samenwerking en zou ons zo aanbevelen aan anderen. En dat voornamelijk dankzij de structuur van de twee diensten.

Specialist voor alle algemene dakwerken www.igdak.be 3600 Genk 10 maart 2016

Claeys Guy

Guy Claeys heeft een groothandel in auto-onderdelen en is meer dan tien jaar klant bij Click+: “Ik vind de diensten van Click+ erg goed. Ik ben ook zeer blij met het goede resultaat dat hun werk opleverde”.

Auto-onderdelen www.claeysparts.be 2300 Turnhout 4 maart 2016