Cocosh

"Super tevreden over mijn site, film en opvolging", zegt Cigdem Balkis uit Heusden. Voor het maken van o.a. een nieuwe film heeft de eigenares beroep gedaan op Bizbook Channel.

Cigdem Balkis www.schoonheid-cocosh.be 3582 Koersel 26 oktober 2017

Hermansen

Voor zijn dakwerkbedrijf in Beringen werkt Hermans Jelle al een jaar samen met Bizbook Channel. Hij laat ons weten tevreden te zijn over de goede service.

Hermans Jelle www.hermansen.be 3580 Beringen 17 oktober 2017

Multishop

Krantenwinkel Multishop is al een jaar klant bij Bizbook Channel. Sympathieke zaakvoerder Tim Costermans koos voor onze oplossing om zijn bedrijf extra in de kijker te zetten. Hij is hierover tevreden en vertelt ons dat hij het een zeer leuk concept vindt.

Tim Costermans cosas bvba 2580 Beerzel 27 juli 2017

Ruitenwasser Jan

Ruitenwasser Jan uit Itegem is zeer tevreden over de bedrijfsvideo die Bizbook Channel voor hem gemaakt heeft. De video zit volgens hem goed in elkaar en ook onze medewerkers zijn steeds vriendelijk.

Ruitenwasser Jan Ruitenwasser Itegem 2222 Itegem 17 juli 2017

’t Goeleve

Bij deze brasserie, die prachtig gelegen is vlak bij de kerk in het mooie Rilaar, kan u genieten van heelrijke gerechten of een fris drankje. Om hun zaak extra in de verf te zetten hebben ze samengewerkt met Bizbook Channel om een kwalitatieve bedrijfsvideo te maken. Deze zorgt voor goede visualiteit en ook de totem die ze aanbieden is interessant voor hun klanten.

Brasserie www.tgoeleve.be 3202 Rillaar 4 juli 2017

Reisbureau De Trekvogel

Reisbureau De Trekvogel heeft een bedrijfsvideo laten maken door Bizbook Channel. Over ons team hadden ze niet anders dan lof: een zeer gemotiveerd team met een professioneel gevoel. Ook het motageteam heeft goed werk geleverd.

De Trekvogel www.trekvogel.be 2060 Antwerpen 2 maart 2017

Europacenter

Als we aan Heidi De Smedt vragen waren zij tevreden is over haar samenwerking met Bizbook Channel zegt zij dat alles vlot verloopt en dat ze zeer positief is over de goede professionele mantage van haar bedrijfsvideo. Zelf heeft zij een bedrijf in alles wat met caravannen te maken heeft.

Heidi De Smedt www.europacaravans.be 8550 Zwevegem 8 december 2016

Houtconstruct J.D.

Voor Houtconstruct J.D. heeft Bizbook Channel twee jaar geleden een eerste bedrijfsvideo gemaakt. In de video is te zien hoe zij aan het werk gaan en hoe hun creaties eruitzien. Christel Becker liet ons weten dat ze de video heel mooi vindt en er zeer blij mee is.

Mitch Theuns http://www.houtconstruct.info/ 3730 Hoeselt 25 juli 2016

Tuinen Deschepper

Het was via een gids voor startende ondernemingen dat Vincent Deschepper voor het eerst hoorde over Bizbook Channel. Hij liet een vertegenwoordiger over de vloer komen en besloot dat hij zijn bedrijfsvideo door ons wou laten maken. Zijn bedrijf Tuinen Deschepper wordt in deze video mooi in beeld gebracht en dat vindt hij zeer leuk. Ook de vlotte samenwerking en het goed contact bij de opnames maken van hem een gelukkige klant.

Vincent Deschepper http://www.tuinendeschepper.info/ 8820 Torhout 25 juli 2016

t Magazijntje

Zit er een patissier in jou verborgen, maar weet u niet goed waar u al die speciale spulletjes moet halen? Ga in Ham op bezoek bij 't Magazijntje en ontdek alles wat u nodig heeft. Marc Splets wou zes jaar geleden meer bekendheid vergaren op het internet en voornamelijk stijgen in de zoekmachines. Hij vindt Click+ dan ook een goed product.

Mitch Theuns http://www.magazijntje.be/ 3945 Ham 25 juli 2016

Lupa BVBA

Al meer dan zes jaar is Patrick Hauters van het bedrijf Lupa tevreden klant van Online. Door de goede samenwerking met Proximedia koos hij iets later ook voor een bedrijfsvideo van Bizbook Channel. Het resultaat dat deze twee oplossingen opleveren, is voor hem de belangrijkste reden om ons aan te bevelen bij anderen.

Patrick Hauters http://www.buitenbezetting-lupa.info/ 9506 Zandbergen 25 juli 2016

Interieur David Louwagie

"De duidelijke website die Click+ voor ons gemaakt heeft en de respons die wij hierop krijgen, stemmen ons echt tevreden", aldus David Louwagie die al 6 jaar klant is bij Click+ met zijn interieurzaak.

19 juli 2016

Residentie Ter Korbeke

In een review over hun mening over de bedrijfsvideo van Bizbook Channel laat Residentie Ter Korbeke, al 8 jaar klant bij ons, weten dat ze hun video clip van hoge en professionele kwaliteit vinden.

Ivan Van Lommen http://www.terkorbeke.be/ 3360 Korbeek-Lo 19 juli 2016

Lulu Catering

Het cateringbedrijf Lulu Catering is al sinds 1984 actief. Eerst als rondrijdende hotdogwagen, nadien werd er een leuke winkel opgericht waar men terecht kan voor charcuterie, broodjes, frieten en een warme maaltijd. Zij zijn reeds 8 jaar klant bij Online en zeer positief over onze goede service.

www.lulucatering.be 2250 Olen 5 juli 2016

Hotel Callecanes nv

Wilt u een nachtje doorbrengen aan de Beligische-Franse grens? Neem dan een kijkje op de website van Hotel Callecanes en laat u verleiden door de mooie foto's van de kamers, het zwembad en veel meer. Zelf zijn ze blij met de gemakkelijke werkwijze van Online om hun website aan te passen.

www.hotel-callecanes.be 8978 Watou 4 juli 2016

LS Tuin-en Landbouwservice

Klant bij Bizbook Channel en Online, Lieven Syx vertrouwt al 2 jaar op de diensten van Proximedia en kan als klant dus zeker zijn ervaring delen. Zijn zaak 'LS Tuin-en Landbouwservice' staat op het internet met een website van ons. Lieven vindt deze goed verzorgd en heeft met ons zijn mening gedeeld: "Jullie brengen ons steeds nieuwigheden die helpen om ons bedrijf beter in de kijker te zetten. De website heeft een mooi overzicht, mooie lay-out en geeft een jonge en vernieuwende look aan ons bedrijf".

Lieven Syx www.ls-tuincenter.be 8908 Vlamertinge 4 juli 2016

De Wikkelaar

De website van brasserie en tea-room 'De Wikkelaar' werd acht jaar geleden gecreëerd door Online. Met dat online visitekaartje zijn zij enorm tevreden en ze vinden de site en de foto's erg mooi. Ook de opvolging die ons team aanbiedt, voldoet volledig aan hun wensen.

www.dewikkelaar.be 8600 Diksmuide 30 juni 2016

Wasserij Sint Roch

De industriële wasserij "St. Roch" uit Halle is een goede klant bij Proximedia. Ze hebben ervoor gekozen om bij ons meerdere contracten aan te gaan, zowel bij Click+, Online als bij Bizbook Channel, Zij vinden de website en bedrijfsvideo zo interessant en mensen die weinig knowhow hebben of weinig tijd, kunnen hier volgens hen zeker iets aan hebben.

www.wasserij-blanchisserie-st-roch.be 1500 Halle 21 juni 2016

Patisserie Courcelles

In 2010 tekende Yves Courcelles een contract bij Online. Voor zijn patisseriezaak Coucelles had hiij graag een moderne en interessante website. Die hebben wij voor hem gemaakt en passen wij steeds aan indien nodig. Dat vindt Yves enorm goed en hij is dan ook enthousiast over het feit dat wij geen meerkost vragen voor deze aanpassingen. Twee jaar later koos hij dankzij onze goede service ook voor Bizbook Channel,

Yves Courcelles www.patisseriecourcelles.be 8500 Kortrijk 30 mei 2016

Gejaco

"Super service, super vriendelijke mensen en super professionele website". Het zijn de woorden die Tania Audiffret, de vrouw van zaakvoerder Jan Geerts, uitsprak over haar contract bij Online. Met hun zaak in landbouwvoertuigen 'Gejaco' staan zij al ongeveer 6 jaar op het internet dankzij hun samenwerking met ons.

Tania Audiffret www.gejaco.be 2270 Herenthout 30 mei 2016

Bellaclean

"De verspreiding van mijn bedrijfsvideo en zo publiciteit maken in andere zaken, vind ik erg interessant aan de diensten van Bizbook Channel". Het zijn de woorden van Michel Desmet, zaakvoerder van Bellaclean. Hij werd met zijn poetsbedrijf twee jaar geleden klant van Proximedia.

Michel Desmet www.bellaclean.be 3090 Overijse 25 mei 2016

Schoonheidsinstituut ‘T kindt

Het schoonheidsinstituut van Anne Van Hoe verzorgt uw gelaat, geeft manicures en pedicures, epilaties, nagelstyling en veel meer. Het is 6 jaar geleden dat het team van Bizbook Channel de eerste bedrijfsvideo voor het instituut heeft opgenomen en gemonteerd. Sindsdien hebben wij ook een nieuwe versie gemaakt en ook daar is Anne zeer blij mee. Ook onze service vindt zij top.

Anne Van Hoe www.beauty-annvanhoe.be 9810 Eke 24 mei 2016

Fierens

"Een promotiefilm is zeer interessant en leuk voor toekomstige klanten, daarom nam ik Bizbook Channel onder de arm om mij te helpen met mijn video voor mijn timmerbedrijf Fierens Bvba", aldus zaakvoerder Alexander Fierens.

Alexander Fierens www.fierensbvba.be 8210 Zedelgem 23 mei 2016

Garage Cremers

De bedrijfsvideo van Garage Cremers die Bizbook Channel voor hen heeft gemaakt, valt bij hen erg in de smaak. Ze geven hem dan ook een 4/5.

Garage www.citroen-cremers.be 3720 Kortessem 23 mei 2016

Ter Schoote

In Schoonaarde is het meubelbedrijf 'Ter schoote' te vinden. Zij combineren verschillende stijlen om hun klanten mooie creaties aan te bieden. Zij kozen in 2012 voor Bizbook Channel en evalueren onze service als goed en geven ons daarom een 4 op 5.

Meubelbedrijf www.terschoote.be 9200 Schoonaarde 18 mei 2016

Labo Phytophar

Op basis van poedergrondstoffen maakt Labo Phytophar voedingselementen. In hun video, die ze lieten maken door Bizbook Channel, is te zien wat er zich in het bedrijf afspeelt en hoe zij te werk gaan. Deze uitwerking heeft hen erg tevreden gesteld en ook de prijs-kwaliteit die wij aanbieden vinden zij goed.

Voedingselementen www.phytophar.be 8020 Oostkamp 18 mei 2016

De Kaashoeve

Acht jaar geleden ging 'De Kaashoeve' in zee met Proximedia. Ludo Van Kolen koos sindsdien voor de oplossingen Click+, Bizbook Channel en Online. Het feit dat hij snel verder geholpen wordt, dat onze teams erg vriendelijk zijn en de rentabiliteit die onze diensten hem opbrengen maken dat hij een tevreden klant is.

Ludo Van Kolen www.dekaashoeve.be 2900 Schoten 16 mei 2016

OptimaT

Marianne Descure van het bedrijf OptimaT biedt een passende en duurzame tewerkstelling aan mersonen met een arbeidshandicap. Acht jaar geleden leerde zij Proximedia kennen en heeft ook een contract getekend bij Bizbook Channel. Ze vindt dat het concept van de bedrijfsvideo erg goed in elkaar zit.

Marianne Descure www.optimat.info 8810 Lichtervelde 13 mei 2016

Traiteur Gerrit

Traiteur Gerrit is een van de trouwe klanten van Online en Bizbook Channel. Gerrit D'Haenens levert broodjes, koude en warme buffetten en nog veel meer. Al 15 jaar is hij erg positief over onze samenwerking en vindt hij onze vlotte service top. Hij is ook steeds goed geholpen met het realiseren en aanpassen van zijn website en bedrijfsvideo.

Gerrit D'Haenens www.traiteurgerrit.be 1800 Vilvoorde 12 mei 2016

Den Tuintovenaar

Bij de onderneming 'De Tuintovenaar' kan u terecht voor tuinaanleg, tuinonderhoud, afsluitingen en verhardingen. Door een van de vertegenwoordigers van Proximedia leerden zij de diensten Bizbook Channel en Online kennen. De bekendheid die zij verwerven via hun website en bedrijfvideo maakt dat zij al 2 jaar tevreden zijn met hun contracten.

Tuinaanleg www.dentuintovenaar.be 9200 Dendermonde 12 mei 2016

Oia Juwelencreaties

Vrouwen die op zoek zijn naar een mooi juweeltje met net dat tikkeltje meer, kunnen een kijkje nemen bij Oia in Aalst. Wilt u graag eerst de mooie creaties en het werk van Carine Goessens nader bekijken alvorens u afzakt naar haar galerij? Dan kan dat perfect dankzij haar bedrijfsvideo van Bizbook Channel. De service en diensten die wij aan haar aanbieden, vindt zij positief en een reden om ons aan anderen aan te bevelen.

Carine Goessens www.oiacreation.be 9300 Aalst 11 mei 2016

Luyten-Thiels

Luytens-Thiels is een bedrijf dat al meer dan 50 jaar gespecialiseerd is in vloeren, tegels en klinkers. Dat kan u ook allemaal te weten komen aan de hand van hun bedrijfsvideo die gemaakt werd door Bizbook Channel. Om het met de woorden van de zaakvoerster Rosette Luyten te zeggen: ze zijn echt content van de video en vinden dat wij schoon werk geleverd hebben.

Vloeren www.luyten-thiels.be 3201 Langdorp 10 mei 2016

Bistro De Eetkamer

Bent u op zoek naar een leuke bistro in Brugge om lekker te gaan eten? Dan kan u een bezoekje brengen bij Bistro De Eetkamer. Om hun gezellig restaurantje in de kijker te zetten, koos Chris Roose voor Bizbook Channel en Online. Onze medewerkers vindt zij vlot en vriendelijk die hun spontaan bijstaan met de nodige uitleg en hulp.

Chris Philip www.bistro-deeetkamer.be 8000 Brugge 10 mei 2016

Bakkerij Elif

Hun aanbod aan Vlaamse en Turkse broodspecialiteiten, koffie's, belegde broodjes, pizza's en nog veel meer komt heerlijk aan bod in de bedrijfsvideo van Elif Bakkerij. De video werd gemaakt door Bizbook Channel en daar zijn ze bij de bakkerij erg opgetogen door. De service die hen tijdens het filmen en nadien aangeboden wordt, is een van de punten waarom zij Bizbook Channel zouden aanbevelen aan andere bedrijven.

Bakkerij www.elifbakkerij.com 2060 Antwerpen 3 mei 2016

Patrick Uvijn

Patrick Uvijn is specialist in aluminiumconstructies, vliegdeuren en -ramen. Hij liet al zijn diensten bundelen op een overzichtelijke website van Online en koos voor Bizbook Channel voor zijn bedrijfsvideo. Patrick hoort alvast bij onze vele tevreden klanten en is erg blij met de goede kwaliteit en de service van onze diensten.

Patrick Uvijn www.patrickuvijn.be 9050 Ledeberg 3 mei 2016

Caravanpark Siesta

"Als ik bel naar de teams van Bizbook Channel of Online staan zij meteen voor mij klaar, ik ben dan ook erg tevreden over hun diensten in het algemeen", aldus de zaakvoerders van het Caravanpark Siësta BVBA. Het park is 365 dagen per jaar open en u kan er terecht om u te ontspannen, te gaan wandelen, etc...

Caravanpark www.caravanparksiesta.be 2275 Wechelderzande 3 mei 2016

Miekemus

Mieke Verheyen koos ongeveer 4 jaar geleden voor de diensten van Proximedia. Meer bepaald koos zij voor Click+ en Bizbook Channel om aan haar bedrijf 'Miekemus' de nodige aandacht te geven. "Omdat de teams altijd klaar staan om mij te helpen en alle problemen meteen oplossen, wil ik hen zeker aanraden aan iedereen die hun diensten kan gebruiken", aldus Mieke.

Mieke Verheyen www.gildenhuis-meerhout.be 2450 Meerhout 2 mei 2016

Mapimo

Heeft u een vergaderzaal nodig? Die kan u gemakkelijk huren bij De Finale in Berchem. Hun grote en interessante zalen kan u ontdekken op hun landingspagina of via hun bedrijfsvideo. Deze klant van zowel Click+ als van Bizbook Channel is erg tevreden met de contracten die zij ongeveer 3 jaar geleden tekenden bij ons. Ze vinden het resultaat erg mooi en kunnen zeggen dat het goed rendeert.

De Finale www.mapimo.be 2600 Berchem 2 mei 2016

Queens M&M

De bistro Queens uit Oostkamp wordt uitgebaat door Marc Trancez en Marc Verschaeve. Ongeveer elf jaar geleden besloten zij samen om een beroep te doen op Online voor hun website en enkele jaren later kozen zij voor een bedrijfsvideo van Bizbook Channel. Het resultaat dat zij hieruit halen is voor hen erg bevredigend.

Marc Trancez www.queens-pub-bistro.be 8020 Oostkamp 28 april 2016

Luxe Car Wash

Luxe Car-Wash uit Vilvoorde is al 5 jaar klant bij ons. Ze nemen diensten af bij Click+, Bizbook Channel en Online. Wij laten hen aan het woord:"De diensten van Proximedia gaan mee met hun tijd. Dankzij de evolutie van de technologie die zij goed op de voet volgen en de opvolging die ik krijg van hen, ben ik al 5 jaar klant".

Car-Wash www.luxecarwash.be 1800 Vilvoorde 25 april 2016

Gino Annys

Met zijn installatiebedrijf in elektriciteit, sanitair , verwarming & ventilatie koos Gino Annys 4 jaar geleden voor de internetoplossingen Online en Bizbook Channel. "Het is een all-in pakket waarbij alles inbegrepen is met een goede, flexibele samenwerking en een goede opvolging achteraf", aldus Gino over onze contracten.

Eektriciteit, verwarming, sanitair en ventilatie www.ginoannys.be 8470 Zevekote 21 april 2016

Eetcafé De Wachtzaal

Eetcafe en tearoom 'De Wachtzaal' vindt het belangrijk om online aanwezig te zijn. Daarom kozen zij voor zowel Bizbook Channel als voor Online. Het is vier jaar geleden dat zij een contract tekenden bij ons en willen ons zeker aanraden omwille van onze goede service en opvolging.

Eetcafe en tearoom www.dewachtzaal.info 9800 Astene 21 april 2016

KMDA

Op zoek naar een pension voor uw huisdieren? Dan moet u bij KMDA zijn. Ontdek hun dierenopvang via hun bedrijfsvideo van Bizbook Channel. Zelf zijn ze erg enthousiast over hun video en vinden hem van hoge kwaliteit. Dat is ook de reden waarom ze samenwerken met Bizbook Channel aan iedereen zouden aanraden.

Dierenbescherming www.kmda.be 2030 Antwerpen 20 april 2016

Bauwens Theo

De opvolging die aan de website en de bedrijfsvideo van Theo Bouwens gegeven wordt, is een belangrijke reden waarom hij al ongeveer 8 jaar klant is bij Online en Bizbook Channel.

Gekookte vleeswaren www.bauwensmeat.eu 9240 Zele 20 april 2016

Cornelis-Adriaenssens

Voor Cornelis-Adriaenssens, die dagelijks verse bereidingen maakt, zijn kwaliteit, versheid en service naar hun klanten toe erg belangrijk. Dat ook Bizbook Channel en Online hun een goede service schenken, vinden zij fantastisch. Ook de opvolging en onze samenwerking verloopt volgens hen op een correcte manier.

Cornelis-Adriaenssens www.cornelis-adriaenssens.info 2900 Schoten 20 april 2016

Jansen Rudi

10 jaar gelden koos Jansen Rudi voor Proximedia. Hij heeft een contract bij zowel Online als bij Bizbook Channel. Voor hem was het belangrijk dat deze diensten hem werk zouden opleveren en aangezien dat het geval is, is hij dan ook erg blij met zijn keuze.

Bestratingswerken www.bestratingenjansen.be 2440 Geel 18 april 2016

Kuna Fish

De bedrijfsvideo van Kuna Fish werd gemaakt door Bizbook Channel en toont de activiteiten van dit professioneel fileerbedrijf. Nadat ze 2 jaar geleden eens gehoord hadden over Bizbook Channel, hebben ze onze website opgezocht en zelf contact met ons opgenomen. Ze vinden onze video goed en to the point, alles is kort en duidelijk uitgelegd en dat met een professionele look en stijl.

Nadine Demandt www.kunafish.be 8380 Zeebrugge 14 april 2016

Kapsalon Jenny

Ongeveer 7 jaar geleden werd Kapsalon Jenny klant bij Proximedia. De diensten Click+, Bizbook Channel en Online hebben ondertussen geen geheimen meer voor hen en ze zijn er tevreden mee. Ze vinden ook dat deze producten echt werken, als je een goede website hebt.

Kapsalon www.kapsalonjenny.be 3010 Kessel-Lo 12 april 2016

Maatwerk De Clercq

De prijs-kwaliteitsverhouding van de diensten van Click+, Bizbook Channel en Online vindt David De Clercq erg positief. Hij is met zijn bedrijf in interieur maatwerk al 8 jaar klant van Proximedia en hij vindt ook dat er hem een goede service aangeboden wordt.

Declercq David www.maatwerk-declercq.be 9230 Massemen 12 april 2016

Oase

Om hun huidverzorgingen, manicures en vooral het schoonheidsinstituut mooi in de kijker te zetten, koos het Oase Schoonheidsinstituut 2 jaar geleden voor een bedrijfsvideo van Bizbook Channel. Over deze video zijn ze erg blij, ze vinden het een mooie weergave van hun diensten en zijn tevreden over het verloop en de uitvoering van de video.

Schoonheidsinstituut www.oaseverzorgingen.be 8200 Sint-Michiels 11 april 2016

DJT

DJT kan u contacteren voor al uw buiten- en binnenschrijnwerk alsook voor totaalrenovaties. Zij wouden al deze diensten visueel kunnen voorstellen aan kun klanten en kozen daarom voor Bizbook Channel. Onze medewerkers vinden ze erg klantvriendelijk en zijn dan ook positief over de service die hen aangeboden wordt.

Buiten- en binnenschrijnwerk www.djt.be 8400 Oostende 7 april 2016

Takeldienst Devriese

Een professionele video vonden ze bij Takeldienst Velghe heel interessant. Net daarom zijn ze al 4 jaar klant bij Bizbook Channel en zouden ons omwille van de kwaliteit van onze video's aanraden bij andere ondernemers.

Takeldienst www.takeldienst.com 8500 Kortrijk 7 april 2016

Tilborghs

Dankzij een website van Online en daarop een bedrijfsvideo van Bizbook Channel heeft tillborgh BVBA een sterke online aanwezigheid. Al vier jaar zijn ze klant en zijn hier dan ook erg tevreden over. Het punt waar ze het meest positief over zijn, is onze service.

Meststoffen, voeders, mineralen, zaden, plastiek en gewasbescherming www.tilborghs.be 2920 Kalmthout 5 april 2016

Elektriciteitswerken Johan Wuyts

"De bedrijfsvideo die Bizbook Channel voor mij gemaakt heeft, is erg goed. Ik ben dan ook tevreden over het uitgevoerde werk", vertelt Johan Wuyts, zaakvoerder van een bedrijf in elektriciteitswerken.

Johan Wuyts 2440 Geel 4 april 2016

All Measure Furniture

All Measure Furniture is een van onze vele klanten die meerdere internetoplossingen kiest bij Proximedia. Met een contract bij zowel Click+, Online als bij Bizbook Channel is Jacky Scholiers, zaakvoerder, heel tevreden. Hij vindt dat al onze merken professioneel te werk gaan en zou onze diensten dan ook aanraden aan zijn kennissen.

Maatwerken, maatkasten http://www.amf-maatkasten.be 2160 Wommelgem 4 april 2016

Tuincenter Defever

Met een website van Online, een Adwordscampagne bij Click+ en een bedrijfsvideo van Bizbook Channel is Tuincenter Defever een vaste klant bij Proximedia. Johan Defever vindt onze samenwerking goed en is tevreden dat die zo vlot verloopt.

Johan Defever www.tuincenter-defever.be 8470 Gistel 4 april 2016

Knuffelhof

Tien maand geleden ging Ralph Noots van het dierenpension Knuffelhof een contract aan bij Online. Het is dankzij zijn samenwerking met Bizbook Channel dat hij over de diensten van Online gehoord had. Hij is altijd heel tevreden geweest over de service en dus was zijn keuze voor de samenwerking met nog een merk van Proximedia, snel gemaakt.

Dierenhotel www.knuffelhof.eu 2440 Geel 23 maart 2016

Geraard Motor

Een vertegenwoordiger van Bizbook Channel ging 6 jaar geleden op bezoek bij Geraards Motor om hen over onze diensten te vertellen. Ze besloten om een contract aan te gaan met ons en zijn nog altijd tevreden. Zij zouden Bizbook Channel aanraden omdat wij kwalitatief werk leveren en een goede service aanbieden.

Verdeler van de merken Mazda, Kia en Citroën www.geraardmotor.be 9500 Geraardsbergen 22 maart 2016

Gents Gebak Abel

Het is dankzij onze goede samenwerking dat Jean Trehout eroor koos om zowel klant te worden bij Online als bij Bizbook Channel. Hij is met zijn bedrijf Gents Gebak Abel al zes jaar klant bij Proximedia.

Jean Trehout www.gentsgebakabel.be 9041 Oostakker 22 maart 2016

Het Imkershuis Van Ongeval

De imkerij 'Het Imkerhuis' werd 6 jaar gelden klant bij Bizbook Channel. Zij hebben hun contract reeds eenmalig laten vernieuwen en dat vooral omdat ze onze service erg flexibel vinden en wij altijd klaar staan om aanpassingen door te voeren.

Imkerij www.hetimkershuis.be 9406 Outer 21 maart 2016

Ter Heide

Sofie Pauwels heeft voor haar zaak Ter Heide gekozen voor de diensten van Bizbook Channel en Online. Het was vooral dankzij onze naamsbekendheid dat ze deze keuze heeft gemaakt en dat is nog altijd een van de redenen waarom ze Bizbook Channel en Online zou aanbevelen bij andere zelfstandigen.

Bakkerij in Waasmunster www.broodbanket-terheide.be 9250 Waasmunster 15 maart 2016

Publi Van Impe

"De bedrijfsvideo van Bizbook Channel zijn echt een professionele manier om reclame te maken en er komen effectief klanten op af", vertelt Rik Van Impe van Publi Van Impe. Hij is al zes jaar klant bij ons en met zijn bedrijf maakt hij belettering, reclame, spandoeken, stickers, bekers en trofeên.

Fexibel en klantgericht reclamebureau www.publivanimpe.be 9402 Meerbeke 14 maart 2016

Slagerij D’haens

Als je aan Kris D'haens van Slagerij D'haens zou vragen waarom je in zee zou moeten gaan met Bizbook Channel, dan zal hij u antwoorden dat een bedrijfsvideo een originele manier is om reclame te maken. Hij is al 2 jaar klant bij ons met zijn beenhouwerij en weet dus waarover hij spreekt.

Slagerij in Aalst slagerijdhaens.be 9300 Aalst 14 maart 2016