Dakwerken Defauw

Dakwerker Levi Defauw heeft zijn eigen bedrijf opgericht en koos in 2015 voor BATIBOUW+. Hij liet ons weten dat hij onze website goed vindt om naast zijn vaste klanten ook nieuwe klanten te verkrijgen.

Levi Defauw 8000 Brugge 11 augustus 2016

Gtek

Geert Van den Berge koos twee maand geleden voor BATIBOUW+ om meer werken te kunnen uitvoeren met zijn bedrijf Gtek. Zijn ervaring is zeker positief: "Na 2 maand reeds verschillende interessante projecten verkocht dankzij jullie platform. Ik wil jullie echt bedanken voor de super dienstverlening.

Geert Van den Berge 9860 Oosterzele 10 augustus 2016

Sielor Technics

De woorden van Olivier Helder, zaakvoerder van Sielor Technics, motiveert ons team alleen maar meer om steeds het beste van zichzelf te geven: "Jullie platform is echt mooi voor zowel klanten als bedrijven, het zorgt ervoor dat mensen dichter bij elkaar komen. Ook onze samenwerking verloopt vlot en jullie geven echt voldoende informatie.

Olivier Helder 9600 Ronse 8 augustus 2016

Elektro FR

Flor Schaumburg zou er niet over twijfelen om de diensten van BATIBOUW+ aan te raden aan andere vakmannen. Integendeel, hij is erg tevreden over onze dienst en vindt dat hij voldoende prijsaanvragen binnen krijgt voor zijn activiteitssector.

Flor Schaumburg www.elektro-fs.com 2140 Borgerhout 7 augustus 2016

Steve Vermaesen

"Mijn ervaring met jullie dienst is heel positief, ik heb tal van aanbiedingen binnen gekregen en heb zo mijn klanten portefeuille kunnen uitbreiden", aldus een tevreden Steve Vermaesen. Hij heeft dankzij ons platform ook al enkele werken kunnen uitvoeren.

Steve Vermaesen 9900 Eeklo 6 augustus 2016